majidariamanesh 14 ارسال شده در دی 91 این یه مشکل نیست و حلش کردم اما خواستم اعلام کنم که آقای تهرانی یا بقیه مدیران اصلاح کنند برای بقیه نباشه توی جومشاپینگ 2.5 که به تازگی هم از طرف جومینا معرفی شده پس از خرید وقتی که کاربر یا (خریدار ) می خواد وارد شه به جای خریدار میگه (فروشنده) توی فایل زبان قسمت کاربر به سادگی اصلاح شدنی لطفا اصلاح بشه برای دوستان دیگر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در دی 91 حتما تصحیح میشه و ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samieei 4 ارسال شده در دی 92 این یه مشکل نیست و حلش کردم اما خواستم اعلام کنم که آقای تهرانی یا بقیه مدیران اصلاح کنند برای بقیه نباشه توی جومشاپینگ 2.5 که به تازگی هم از طرف جومینا معرفی شده پس از خرید وقتی که کاربر یا (خریدار ) می خواد وارد شه به جای خریدار میگه (فروشنده) توی فایل زبان قسمت کاربر به سادگی اصلاح شدنی لطفا اصلاح بشه برای دوستان دیگر ببخشید من هم این مشکل رو دارم روش اصلاح آن را میتوانید دقیق اعلام کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر