fcmatoo 40 ارسال شده در دی 91 سلام دوستان من می خواهم با RS FROM صفحه ثبت نام بسازم به جای ثبت نام پیش فرض جوملا ! پلاگین مربوطه را هم نصب کردم ! اما هر کاری کردم نشد ! خواهشا راهنمائی بفرمائید ! بعد می خواهم ثبت نام پولی باشد ! پلاگین زرین پال را که دوستان در جوملا فروم قرار دادند نصب هم کردم ! اما هیچ جا برای وارد کردن اطلاعات زرین پال وجود ندارد ! ممنون می شوم همانند همیشه راهنمائی بفرمائید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در دی 91 بله من آن آموزش را خواندم ! و همان راه را رفتم اما نشد...... من پلاگین را نصب کردم ! و فعالش کردم ! فرم مورد نظر خود را ساختم ! بعد وارد آن قسمت شدم ! فیلدها را تعریف کردم name را گفتم بشود نام طرف usename را گفتم بشود فیلد شماره موبایل E-mail را گقتم بشود پست الکترونیکی Verify E-mail را هم گفتم بشود پست الکترونیکی Password را هم گفتم بشود کد ملی Verify Password را هم گفتم بشود کد ملی Use Joomla! Registration integration ? را روی بله گذاشتم New User Account Activation را روی بله گذاشتم ! اما باز هم نشد ! در انتها هم من می خواهم کاربر به بانک وصل شود ! یعنی عضویت پولی است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در دی 91 دوستان عزیز کسی می تواند راهنمائی کند ! واقعا به این مسئله احتیاج دارم ! خواهشا کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر