probing_online 15 ارسال شده در دی 91 سلام من یه گالری عکس حرفه ای برای جوملا 2.5 می خوام با این امکانات محیط کاملا فارسی محیط مدیریت ساده و در عین حال قوی . سرعت لود بالا سازگار با تمام مرورگرها امکان ایجاد نا محدود مجموعه زیر مجموعه امکان دانلود هر عکس در سایز بزرگتر نمایش عنوان هر عکس نمایش تاریخ ایجاد مجموعه امکان ثبت نظر برای هر عکس امکان برگزاری رای گیری و رای دهی به عکس به صورتی که نتیجه رای گیری رو بشه نمایش داد . و هر کاربر فقط یکبار بتونه به هر عکس رای بده . ماژول نمایش پربازدیدترین عکسها ماژول نمایش محبوب ترین عکسها امکانات دیگه ای هم لازم دارم ، اما اصلش رای دهی هستش. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام فوکاگالری و جوم گالری بیش از 70 تا 80 درصد خواسته های شما رو میتونند بر آورده کنند فوکاگالری رو چند روز پیش جومینا برای جوملا 2.5 داده بیرون بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در دی 91 سلام فوکاگالری و جوم گالری بیش از 70 تا 80 درصد خواسته های شما رو میتونند بر آورده کنند فوکاگالری رو چند روز پیش جومینا برای جوملا 2.5 داده بیرون بدرود اون قسمت رای دهی به عکس رو داره ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام بله هر دو گالری یاد شده سیستم رای دهی به مطلب رو دارند بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در دی 91 جوم گالری رو از کجا می تونم دانلود کنم ؟ تو جومینا نبود! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام بفرمایید http://forum.joomina.ir/thread-8107-post-93818.html#pid93818 بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر