Madahi 0 ارسال شده در آذر 89 سلام دوستان من یه ماژول میخواستم درخواست کنم که گوشه صفحه دیدید که مثل ورق کاغذ دولا شده و و قتی که موس میره روش یه عکس به جاش نشون بده ممنون میشم راهنمایی کنید و یه مازول معرفی کنید؟؟؟:heart::thankyou: دوستان اینم عکسش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در آذر 89 سلام و درود این ماژول که برای دانلود قرار میدهم برای جوملا 1.0 است و با فعال کردن پلاگین لیگاسی میتوانید روی جوملا 1.5 نصب کنید و در صورت یافتن افزونه رایگان جدیدتر معرفی خواهد شد. دانلود ماژول Page Peel Banner از سرور جومینا دمو و توضیحات سازنده افزونه از سایت سازنده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Madahi 0 ارسال شده در آذر 89 دوست عزیز خیلی خیلی تشکر و چجوری تصویر بزارم پشتش؟؟میگم این خطا مال چیه JFolder::files: Path is not a folder JFolder::files: Path is not a folder JFolder::files: Path is not a folder JFolder::files: Path is not a folder داداش این مشکل از کجاست دارم کلافه میشم؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در آذر 89 متاسفانه باید صبر کنید تا من یا یکی از دوستان تست کنند چون نصب نکردم البته اون ارور مشکل خاصی پیش نمیاره و قابل رفع است. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Madahi 0 ارسال شده در آذر 89 آقا نسخه جدیدشو پیدا کردم مشکلش کاملا رفع شد تشکر واسه معرفی ماژول نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در آذر 89 خوب برای دانلود دیگر دوستان روی سرور جومینا آپلود کنید و لینکشو قرار دهید ! :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر