nasimesaba101 4 ارسال شده در دی 91 سلام دوستان. من ماژول گلوبال رو به صورت خبر ویژه استفاده می کنم. www.rpana.ir می خواستم بپرسم راهی نیست که بشه دو یا چند خبر رو به صورت اسلاید همراه با عکس نشون بده. البته من حالت اخبار اسلاید رو براش فعال کردم اما فقط بحالت اسکرولی بالا پایین میشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در دی 91 درود تنظیمات ماژول > نوع نمایش > اسلاید خبر یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nasimesaba101 4 ارسال شده در دی 91 درود تنظیمات ماژول > نوع نمایش > اسلاید خبر یاعلی سلام وقتی این گزینه رو انتخاب می کنم، حالت تصاویر این شکلی ثابت میمونه: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در دی 91 درود این به سرعت لود سایت شما بر می گردد. تا وقتی صفحه کامل لود نشود مطالب گلوبال در حالت اسلاید نیز کامل لود نمی شود. البته این اشکال گلوبال هست که خب با رفع مشکل کندی لود سایت برطرف می شود. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر