amini 32 ارسال شده در دی 91 با سلام دوتا مشکا دارم : 1-میخواستم کپی رایت جوم شاپینگ رو بردارم ولی تنونستم راهنمایی کنید. 2-میخوام از جوم شاپینگ بعنوان یک نمایشگاه استفاده کنم چطور میشه گزینه اضافه کردن به سبد خرید رو برداشت؟ متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majidariamanesh 14 ارسال شده در دی 91 برای سوال اول امیدوارم آقای تهرانی بگن چون منم شدیدا بهش نیاز دارم برای سوال دوم بهتره از افزونه های گالری یا نمونه کار استفاده کنید که بهتون امکان افزودن توضیحات رو میدن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amini 32 ارسال شده در دی 91 سلام میشه چند تمونه معرفی کنید. متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام بفرمایید : در نوع خود بی نظیره با کلی افزونه های توسعه دهنده اش http://www.joomina.ir/20121129606/joomla-farsi-extensions/joomla-extension-image-and-voice/image-gallery/phocagallery.html بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majidariamanesh 14 ارسال شده در دی 91 خوب این از مشکل اول مشکل دوم حذف کپی رایت چی؟ من تونستم با تغییر رنگ کپی همرنگ بکگراند قسمت کنم اما راهی هاست که برداشته بشه کامل؟ آخه اینجوری موس که میره روش لینک پیدا میکنه یه لینک که میشه هایلایتش کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amini 32 ارسال شده در دی 91 سلام ممنون از لینک. برای کپی رایت میتونی اندازه ی فونتش رو صفر کنی components/com_jshopping/css/default.css #mxcpr a{ font-size:0px; نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر