jozef2070 0 ارسال شده در دی 91 با سلام . من با سیتسم فروش فایل جومینا کار می کنم به چند تا سوال ازتون دارم . واسه جوملا 2.5 هستش چطوری باید مجموعه براش درست کنم . وقتی می رم تو قسمت مجموعه هاش نمیشه مجموعه ساخت. بعد با این سیستم میشه این کارو انجام داد . هر نفر بتونه اون فایلی رو که خریداری کرده دریافت کنه ونه بیشتر ؟ من مطالب ساستم رو می خوام وصل کنم به این کامپوننت ؟ چطوری باید وصلش کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jozef2070 0 ارسال شده در دی 91 یکی به سوال ما هم جواب بده ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nashenakhte 0 ارسال شده در دی 91 سلام اگه نمی تونی مجموعه بسازی احتمال زیاد برای ورژن جوملات هست به آخرین ورژنی که جومینا قرار داده آپدیت کن 2.5.8 برای فروش فایل هم باید مطالبت رو داخل همین کامپوننت قرار بدی نمی تونی مطالب خود سایت رو به این کامپوننت وصل کنی داخل کامپوننت جایی داره که باید مطلب اونجا بذاری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام به لینک زیر پست شماره 36 هم یه نگاهی بکنید http://forum.joomina.ir/thread-12396-page-4.html در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
web developer 3 ارسال شده در بهمن 91 درود نمیدانم مشکل شما حل شده یا خیر. من برای فروش فایل از Jdownload و پلاگین پرداخت استفاده کردم/ شما هم یک امتحانی بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر