mehr 0 ارسال شده در آذر 89 سلام مشکل جدیدم اینه که وقتی سایتم رو با مرورگر IE باز میکنم در بعضی از گزینه های منو (نه در همه) دو ستون چپ و راست رو نمیاره ولی در FireFox اصلی چنین مشکلی وجود نداره نمیدونم مشکل از سازگار نبودن قالبم با مرورگرIE هست یا از تنظیمات جوملا؟ قالب های متفاوتی رو امتحان کردم و در همگی این مشکل وجود داشت ممنون میشم راهنماییم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آذر 89 با سلام اگه در ffox مشکلی نداشته باشه پس حتماً مشکل از قالبتون هست .... در مورد اینکه فرموردید ، چند قالب رو امتحان کردید ..... قالب پیش فرض جوملا رو امتحان کنید .... برای حلشم باید کدهای قالبتون اصلاح شود ..... میتونید از کد نویسی اختصاصی برای ie هم استفاده کنید موفق باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehr 0 ارسال شده در آذر 89 اتفاقا قالب های پیش فرض جوملا رو هم امتحان کردم و بازهم دو ستون چپ و راست رو نمیاره جالب اینه که فقط دوصفحه مشکل داره و در باقی صفحات مشکلی نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 89 با سلام مطلب " کتاب راز داوینچی " رو از حالت انتشار خارج کنید ببینید باز این مشکل رو دارید یا خیر... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehr 0 ارسال شده در آذر 89 بله، فرقی نکرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 89 ولی اینطور که بنده دیدم فرق کرد! حالا این رو از حالت انتشار خارج کنید " Internet Download Manager 5.19 Build 2 " مشکل از مطالب شماست! در سایز تصاویر دقت داشته باشید و مهم تر اینکه اگر بصورت مستقیم مطالب رو کپی و پیست می کنید این اشتباه هست و باید ابتدا مطلبتون رو در یک فایل text بربرید و بعد متن رو از فایل text کپی و در ادیتور جوملا پیست ودر نهایت منتشر کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehr 0 ارسال شده در آذر 89 درست میفرمایید، مشکل از مطالبه ظاهرا وقتی مطلب زیاده و اندازه تصویر بزرگ، صفحه به هم میریزه حالا باید چکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در آذر 89 سلام خودتون هم که میگید مشکل از مطالبه : ظاهرا وقتی مطلب زیاده و اندازه تصویر بزرگ، صفحه به هم میریزه شما باید اولا سایز عکسائی که تو مطالبتون میزارید از سایز قالب بیشتر نباشه. دوما اگه میخواهید مطلبی رو از جائی دیگه عینا در سایت خودتون بذارید ابتدا تو یه فایل txt ببرید و بعد به جوملا بیارید تا تیبل های مطلب از بین بره. سوما دقت کنید عکستون تو یک خط و متن هم در یک خط جدا باشه اگه کنار هم باشن ممکنه مشکل ساز باشه یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehr 0 ارسال شده در آذر 89 جلب اینجاست که وقتی هیچ مطلبی هم نمی نویسم و فقط یه عنوان خالی میذارم بازهم مطالب منو ها رو نمیاره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر