zlili35 0 ارسال شده در آذر 89 سلام میشه در قسمت pdf لوگوی خودمون رو وارد کنیم ؟بله می خوام تو pdf هایی که منتشر میشه یک لوگو اضافه کنم . تو کدوم فولدر باید تغییراتش رو بدم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آذر 89 با سلام بله میشه دوست عزیز قبل از هر کاری سرچ کنید قبلا در انجمن مطرح شده .... یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zlili35 0 ارسال شده در آذر 89 فقط گفتم pdf نه چاپ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاهین سمیع عادل 35 ارسال شده در آذر 89 باید از نرم افزار استفاده کنید بهترین نرم افزار ها [align=left]Foxit PDF Editor Nitro PDF Professional[/align] Nitro PDF Professional را امتحان کردم امکانات خیلی زیادی داره اول باید فایل های pdf را edit کنید بعد آنها را آپلود و منتشر کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zlili35 0 ارسال شده در آذر 89 من در واقع می خوام تو pdf هایی که جوملا منتشر می کنه لوگوم رو اضافه کنم ؟ مثل همین سایت :http://peysar.ir/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Tarantino 26 ارسال شده در آذر 89 با استفاده از اين: http://www.phoca.cz/phocapdf نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در دی 89 سلام در لیست فارسی سازی قرار گرفت . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khajehsaeidi 6 ارسال شده در دی 89 آقای تهرانی اگه اجازه بفرمایید من این کامپوننت را فارسی کنم و در اختیار دوستان قرار بدم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در دی 89 با سلام برای این کار با جناب رزاقی هماهنگ بشید .... یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در دی 89 سلام بله موافقم به درد خیلی ها میخوره با آقای رزاقی هماهنگ بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khajehsaeidi 6 ارسال شده در دی 89 من آخرش نفهمیدم چطوری با آقای رزاقی هماهنگ بشم. قبلا یه موبایل ازشون داشتم که جواب نمیدادن. الانم باید دنبالش بگردم ببینم کجاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در دی 89 با سلام دوست عزیز معمولا تو محیط مجازی از طریق تلفن عمل نمیکنند ... پ. خصوصی بزنید ... ایمیل بزنید .... یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر