alfred 0 ارسال شده در دی 91 با سلام خدمت همه دوستان من قالبی رو که فول تمپلیت هست دانلود کردم ولی در هنگام نصب وقتی به مرحله تنظیمات اصلی میرسه ارور میده Fatal error: Call to a member function getValue() on a non-object in C:\xampp\htdocs\shop\installation\views\site\view.html.php on line 28 اینم اروری که نشون میده. دوستان لطفا راهنمایی کنید مشکل از چیه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 91 با سلام به انجمن تخصصی جوملا (جومینــــــا) خوش آمدید ترجیحا" از Wampserver2.0c استفاده فرمایید http://localhostr.com/download/so9jaqH/WampServer2.0c_tr.rar موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alfred 0 ارسال شده در دی 91 ممنونم از پاسخ شما. دانلود و نصب کردم ولی اصلا سرویس هاش ان نشد هیچکدوم . بناچار از همون xamp استفاده می کنم که بازم ارور میده کد مربوط به فایل مورد نظر این هست: <?php /** * @package Joomla.Installation * @copyright Copyright © 2005 - 2012 Open Source Matters, Inc. All rights reserved. * @license GNU General Public License version 2 or later; see LICENSE.txt */ defined('_JEXEC') or die; jimport('joomla.application.component.view'); /** * The HTML Joomla Core Site Configuration View * * @package Joomla.Installation * @since 1.6 */ class JInstallationViewSite extends JView { /** * Display the view * */ public function display($tpl = null) { $state = $this->get('State'); $form = $this->get('Form'); $sample_installed = $form->getValue('sample_installed', null, 0); // Check for errors. if (count($errors = $this->get('Errors'))) { JError::raiseError(500, implode("\n", $errors)); return false; } $this->assignRef('state', $state); $this->assignRef('form', $form); $this->assign('sample_installed', $sample_installed); parent::display($tpl); } } لطفا راهنمایی کنید که این ارور چرا ایجاد میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majidariamanesh 14 ارسال شده در دی 91 برای استفاده از ومپ سرور باید ویژول c++ 2010 روی سیستمتون نصب بشه تا بتونید ازش استفاده کنید توی سایت مایکروسافت میتونید دانلود کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alfred 0 ارسال شده در دی 91 ممنون دوست عزیز ولی با wamp هم همچنان ارور میده و نصب نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 91 با سلام با توجه به مسیر تاپیکتون آیا مطمئنید قالبتون با جوملا 2.5 سازگاره ؟ موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alfred 0 ارسال شده در دی 91 بله دوست عزیز بسته نصبی برای جوملا 2.5 هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر