iranianbe 1 ارسال شده در دی 91 سلام من به دنبال افزونه نقش سایت برای مطلب کا2 هستم و خیلی جاها گشتم و تونستم پلاگینی برای کامپوننت xmap پیدا کنم که بتونم از مطلب خروجی نقش سایت رو بگیرم که متاسفانه کار درست نکرد و سازندش دیگه پلاگینی که ساخته پشتیبانی نمیکنه. میخوام بدونم کسی از دوستان راه حلی برای این موضوع دارند؟ درست کردن نقش سایت و معرفی به گوگل یکی از کارهای مهمی هستش که یک وب مستر باید انجام بده و الان سایت جومینا به وسیله افزونه کا۲ بالا آمده و میخوام بدونم برای این موضوع چه کاری انجام داده؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iranianbe 1 ارسال شده در دی 91 ماشالا کسی نیست جواب بده؟ الان آقای تهرانی در سایت جومینا که با کا۲ بالا آماده چگونه این مشکل را حل کرده... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام از اینجا دانلود کردید؟ این نسخه از پلاگین با نسخه 2.0 به بالا کامپوننت k2 سازگاره اینطور هم که معلومه خود سایت اصلیش گفته دیگه وقت پشتیبانی کردن نداره( حق با شماست ) بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iranianbe 1 ارسال شده در دی 91 بله از این سایت دانلود کردم ولی متاسفانه خروجی درست نمیگیره، به طور مثال: آدرس لینک خبر به این صورت هست www.yoursite.com/news/001 ولی خروجی رو به این صورت میده www.yoursite.com/component/k2/news/001 که فکر میکنم این مشکل ساز باشه اگر به این صورت نقشه سایت رو به گوگل معرفی کنم! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام این برای اینه که از افزونه سئو مثل acesef و یا sh404sef استفاده نمی کنید بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iranianbe 1 ارسال شده در دی 91 دوست عزیز من فکر کنم که منظور منو درست متوجه نشدید!!! من آدرس لینکهایم درست است و وقتی میخواهم نقشه سایت را درست کنم به این صورت خروجی میدهد که اشکال از کامپوننت هستش... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iranianbe 1 ارسال شده در دی 91 درد بالاخره بعد از گشتنهای زیاد و سوال و جوابهای زیاد در مورد این مشکل ، توانستم راه حلهایی را پیدا کنم که تغییراتی در فایل پی اچ پی دادم که الان برای من این مشکل حل شدش و به درستی کار میکنه و میخوام دوستانی که تخصص بیشتری در این کار دارند این تغییرات را به درستی بررسی کنیم که اگر این مشکل حل شده باشد کمک زیادی به کسانی میکنه که با این افزونه کار میکنند. آیا کسی تا حالا از این افزونه xmap برای کا۲ استفاده کرده؟ و خواهشی که دارم میخوام بدونم دوستانی هستند که از این افزونه استفاده کرده باشند و مثل من با این مشکل رو برو شده باشند؟ با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pedram_na 4 ارسال شده در دی 93 درد بالاخره بعد از گشتنهای زیاد و سوال و جوابهای زیاد در مورد این مشکل ، توانستم راه حلهایی را پیدا کنم که تغییراتی در فایل پی اچ پی دادم که الان برای من این مشکل حل شدش و به درستی کار میکنه و میخوام دوستانی که تخصص بیشتری در این کار دارند این تغییرات را به درستی بررسی کنیم که اگر این مشکل حل شده باشد کمک زیادی به کسانی میکنه که با این افزونه کار میکنند. آیا کسی تا حالا از این افزونه xmap برای کا۲ استفاده کرده؟ و خواهشی که دارم میخوام بدونم دوستانی هستند که از این افزونه استفاده کرده باشند و مثل من با این مشکل رو برو شده باشند؟ با سپاس سلام دوست عزيز من از اين افزونه استفاده كردم و بدرستي هم كار كرد از نسخه ي 2.3.3. استفاده كردم و لينكش رو به گوگل معرفي كردم منتهي همراه با اين افزونه ، چندتا كامپوننت ديگه هم هست كه براي سازگاري بهتر با با افزونه هاي مثل بايد نصب و فعال كنيد , DOCman, VirtueMart, Fireboard, SMF, Hot Property, SOBI2, Mosets Tree, MyBlog, RSG و k2... . مثلا" من براي سازگاري بهتر با كا2 افزونه هاي رو هم نصب كردم و بدرستي هم كار كرد com_content , com_weblinks ,com_k2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر