habibalipoor 1 ارسال شده در دی 91 سلام من هاستم رو تازه عوض کردم و آوردم رو یک سرور جدید الان با یک ارور مواجه شدم توی بخش ادمین و صفحه لاگین ادمین با این ارور مواجه می شم: Your server has Suhosin loaded. Please follow this tutorial و در ضمن لینک زیر رو گذاشته: #mce_temp_url# اینهم از سایت: #mce_temp_url# نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
habibalipoor 1 ارسال شده در دی 91 سلام من هاستم رو تازه عوض کردم و آوردم رو یک سرور جدید الان با یک ارور مواجه شدم توی بخش ادمین و صفحه لاگین ادمین با این ارور مواجه می شم: Your server has Suhosin loaded. Please follow this tutorial و در ضمن لینک زیر رو گذاشته: #mce_temp_url# اینهم از سایت: #mce_temp_url# در ضمن اینو هم بگم که امکان تغییرات در سرور رو نداریم ، و کنترل پنل هاست هم دایرکت ادمینه کسی از دوستان میتونه راهنماییم کنه با کدهای .htaccess چطوری این مشکل رو برطرف کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 91 با سلام خب همین موارد رو برای ادمین سرورتون گزارش کنید ببینید پاسخشون چیه . مشکل به احتمال زیاد از سمت سرورتونه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
habibalipoor 1 ارسال شده در دی 91 مطرح کرده بودم ولی گفتند به خاطر مسائل امنیتی نمی تونیم Suhosin رو غیر فعال کنیم. و گفتند که با کدهای .htaccess این کار رو خودت حل کنی من هم که بلد نبودم به همین خاطر اینجا مطرح کردم ولی هنوز تا این لحظه جوابی نگرفتم اگه از دوستان کسی هست که می دونه چطوری این مشکل رو حل کرد لطفا کمک کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
habibalipoor 1 ارسال شده در دی 91 سلام مرا یاری کنید آیا کسی نیست مرا یاری کند ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 91 با سلام کد زیر را در فایل htaccess. وارد کنید php_value suhosin.executor.include.whitelist tmpl://, file:// موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
habibalipoor 1 ارسال شده در دی 91 ببخشید آقای صفرعلی این رو که خودم می دونم، توی همون لینکی که گذاشتم نوشته بود ولی این کد ناقصه یعنی بعد از //:tmpl و //:file چی باید بنویسیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگر بلیدن لطفا کمک کنید یا اگر کسی رو می دونید بلدند دعوتشون کنید توی این پیج ما رو راهنمایی کنند تا انشالله لین مشکل حل بشه ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر