soleymani 0 ارسال شده در دی 91 با سلام دوستان من میخوام از افزونه FlippingBook برای جوملا 2.5 استفاده کنم متاسفانه کپی رایتش و نمیتونم بردارم میشه کسی راهنمایی کنه حتی اگه مبلغی برای برنامه نویسی دریافت میشه حاضر به پرداخت هستم . با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام اگر اشتباه نکنم دوتا کپی رایت داره یکی راحت پاک میشه ولی یکی دیگه در نسخه های تجاری حذف شده( حدس میزنم ) دقیقا یادم نمیاد محتویات پوشه view در داخل پوشه tmpl را برسی کنید.( یکی از حروف متن کپی رایت را جستجو کنید با کمک ctrl +F ) بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
soleymani 0 ارسال شده در دی 91 سلام اگر اشتباه نکنم دوتا کپی رایت داره یکی راحت پاک میشه ولی یکی دیگه در نسخه های تجاری حذف شده( حدس میزنم ) دقیقا یادم نمیاد محتویات پوشه view در داخل پوشه tmpl را برسی کنید.( یکی از حروف متن کپی رایت را جستجو کنید با کمک ctrl +F ) بدرود دوست عزیز همه محتویات پوشه view کد شده هست اگه اشتباه نکنم با بیس64 کد شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر