نسیم هادی نژاد 0 ارسال شده در دی 91 با سلام و عرض ادب و احترم خدمت همه اساتید محترم انجمن جوملا ایران من یک سوال داشتم چطوری می توانم تاریخ درج نظرات جی کامنت : <?php echo JCommentsText::formatDate($comment->date, JText::_('DATETIME_FORMAT')); ?> را که و قتی نظر درج می کنیم به این شکل نشان می دهد 1391-10-05 14:30 را به این تبدیل کنیم یکشنبه, 17 آبان 1388 ساعت 12:41 داخل قسمت زبان هم همچنین چیز است # date and time format DATE_FORMAT=%Y-%m-%d TIME_FORMAT=%H:%M DATETIME_FORMAT=%Y-%m-%d %H:%M ایا راهی هست اگر می شود من را راهنمایی بفرماید دیگر فروم ها به من پاسخ ندادن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majidariamanesh 14 ارسال شده در دی 91 http://forum.joomina.ir/thread-18151.html?highlight=%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AE+%D8%B4%D9%85%D8%B3%DB%8C به این تاپیک مراجعه کنید فکر کنم کمکتون کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
نسیم هادی نژاد 0 ارسال شده در دی 91 با سلام ممنون بابت کمکی که کردید نه اینطوری نمی شود خواهشی دارم اگر دوستان می تواند به من کمک کنند داخل هر انجمن می روم کسی جواب نمی دهد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 91 سلام اینکار نیاز به دانش برنامه نویسی داره وکار ساده ای نیست و نمیشه تو انجمن توضیحش داد چون باید کدهای بخش تاریخ افزونه بررسی و شمسی بشه پیشنهاد میکنم با اقای ستار رضایی از مدیران انجمن تماس بگیرید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majidariamanesh 14 ارسال شده در دی 91 اول از قسمت این قسمت زبان کپی بگیرید که اگه نشد بتونین برگردین بعد به این صورت تغییر بدین امیدوارم که حل شه: # date and time format DATE_FORMAT=%Y-%m-%d TIME_FORMAT=%H:%M DATETIME_FORMAT=%I-%d-%F-%d | %H:%M واسه لینک تاپیکی هم که بهتون دادم مطمئنم کار میکنه فقط شما باید تو فایل php اون ضمیمه ی آخر تاپیک رو ارجاع بدین و از قسمت کد زمانتون رو جایگذاری کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر