pezhman 0 ارسال شده در دی 91 با سلام دوستان سایت من بعد از اینکه یک مشکلی برایش پیش اومد مجبور به ریستور کردن بک آپ هاست شدم ولی بعد از بک آپ سایت بالا نمی یاد لطفا تو رو خدا کمکم کنید خیلی ضروریه همه راه ها رو امتحان کردم ولی نتیجه نداشت کسی می تونه کمکم کنه یوزر و پسورد هاست رو براش بفرستم؟ لطفا کمکم کنید خیلی ضروریه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 91 با سلام ریستور کامل انجام شده؟ چه پیام خطایی دریافت می کنید؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pezhman 0 ارسال شده در دی 91 ممنون از پاسختون این ایرور رو میاره This webpage is not available The webpage at http://_________.ir/ might be temporarily down or it may have moved permanently to a new web address. Error 330 (net::ERR_CONTENT_DECODING_FAILED): Unknown error. لطفا کمکم کنید میشه پسورد رو براتون بفرستم بررسیش کنید خیلی ضروریه برای فردا باید سایت درست بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 91 اطلاعات کنترل پنل هاست + کنترل پنل ادمین + لینک این تاپیک رو برام پیام خصوصی کنید بررسی کنم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pezhman 0 ارسال شده در دی 91 ممنون از پاسختون اطلاعات رو براتون ارسال کردم تو رو خدا زودتر بررسیش کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pezhman 0 ارسال شده در دی 91 دوستان کمک کنید مشکل سایت من حل نشد خیلی فوریه ممنون از پاسختون من درخواست بکاب جدید روفرستادم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pezhman 0 ارسال شده در دی 91 با سلام بک آپ جدید سایت رو ریستور کردند ولی همچنان سایت بالا نمی یاد لطفا کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر