ali3822 3 ارسال شده در دی 91 با سلام دوستان عزیز من کومنتو فارسی ارس دیزاین نصب کردم و هرکسی از راه میرسه میاد نظر میده و نظرش فعال میشه و بدون اینکه من نظرشو تأئید کنم . کلی از تنظیمات هم انجام ولی مثل اینکه همچنین امکاناتی نداره که بتونیم کنترل کنیم که نطر فعال نشه تا مدیر تأئید کنه/ اگه کسی آشنایی داره با افزونه نظر دهی راهنمایی کنه ممنونش میشم. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام من تا به حال با این افزونه کار نکردم ولی احتمالا باید گزینه ای برای منتشر شدن با تایید مدیریت داشته باشه چون یکی از ابتدایی ترین گزینه های مدیریته به هر حال بنده کی کامنت فارسی رو پیشنهاد میکنم که فوق العاده ست. فارسی شده اش تو انجمن موجوده در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ashkkosar 0 ارسال شده در دی 91 سلام فک کنم باید برید تو بخش یکپارچه سازی نظرات>مطالب سایت>کارای اصلی>مدیریت>گروه های کاربری که نیاز به مدیریت دارند رو انتخاب کنید اگه نشد شرمنده چون من خیلی وقته که با تمظیماتش کار نکردم و یا از بخش قسمت عمومی همین بخش فعالسازی نظرات را بله کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر