mar.yam 1 ارسال شده در دی 91 سلام. این کامپوننت رو نصب کردم اما در بخش کنترل پنل این کامپوننت , در قسمت فونت ها , نمی دونم برای فایل بسته چه چیزی رو باید انتخاب کنم؟!!! هر چی انتخاب می کنم , بهم پیفام خطا می ده! لطفا راهنمایی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در دی 91 درود بر شما خب بسته فونت می خواهد بسته فونت تهران فوکا فونت موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mar.yam 1 ارسال شده در دی 91 ممنون.یه سوال دیگه! چطور می تونم این کامپوننت رو در سایت نمایش بدم؟ منظورم اینه چطوری مشخص کنم که تو کدوم موقعیت باشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majidariamanesh 14 ارسال شده در دی 91 من با این کمپوننت کار نکردم اما فکر نمیکنم کامپوننت رو بشه تو موقعیت نشان داد مگر اینکه همراه بسته یک ماژول ارائه بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mar.yam 1 ارسال شده در دی 91 خب این ماژولی نداره ! برا همین برام سوال شده که چطور ازش استفاده می کنن!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در دی 91 در 'کنترل پنل کامپوننت' و از قسمت بالا گزینه 'تنظیمات' را کلیک کنید و قسمت های مورد نظر خودتون را برای اعمال فونت به آن قسمت ها ، را مشخص کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mar.yam 1 ارسال شده در دی 91 خب قسمت منو و ... رو چی باید بنویسم؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در دی 91 خب class یا id آن قسمت ها را بنویسید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mar.yam 1 ارسال شده در دی 91 id چی رو باید بنویسم؟کجا و چطوری؟ بیزحمت مثال می زنین؟ گیج شدم! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در دی 91 ببینید در قسمت برچسب شناسه یا کلاس مثلاً اگر توی قالب شما ، شناسه منو باشه navigation شما در آن قسمت بدین صورت کد را بگذارید: body, navigation نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yousof2000 36 ارسال شده در بهمن 91 سلام ببخشید موضوع جدید باز نکردم چون نمی خواستم بحث رو از ابتدا شروع کنک من هم فوکا فونت رو نصب کردم ، اما یه مشکلی هست و اون اینکه فونت استفاده شده در قالب من فونت B Mitra هست اما فونت نصب شده بر روی "بسته فونت تهران فوکا فونت" Tahoma می باشد. حالا من باید چی کار کنم؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 91 با سلام نیازی به استفاده از فوکا فونت نیست شما میتونید با استفاده از دستور font-face فونتتون رو در CSS تعریف کنید و در مکانهای مختلف قالبتون استفاده کنید درباره نحوه استفاده از این دستور هم قبلا در انجمن بحث شده . سرچ کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen3090 1 ارسال شده در بهمن 91 سلام من فوكا فونت را نصب كردم اما موقعي كهمي خوام فونت نصب كنم اين خطا را ميده فونت جدید نصب نشد اطلاعات نمیتوانند در پایگاه داده ذخیره شوند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر