saeed55555 0 ارسال شده در دی 91 با سلام من برای تعویض فونت منوی اصلی قالب sj news با مشکل اساسی برخورد کردم تقریبا تمام گزینه هایی که کلمه فونت توش بوده رو تبدیل به tahoma کردم ولی فونت منوی اصلی تغییری نمی کنه. دقیقا هم نمی دونم به کدوم قسمت باید فونت رو اضافه کنم. آموزش های فروم رو هم خوندم ولی با این قالب فرق داره. ممنون میشم اساتید محترم کمک کنند: لینک دمو: http://iceee.ir/rvp/gonabadema/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در دی 91 دوست گلم در مدیریت قالب تنظیماتی برای فونت قالب نداره؟! ممکنه از گوگل فونت استفاده میکنه البته من سایتتون رو دیدم تاهوما (tahoma) بود! اگر در سیستمتون فونت ها رو نمیبینید، کش مرورگرتون رو پاک کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeed55555 0 ارسال شده در دی 91 با تشکر از راهنمایی شما.راستش درستش کردم.دقیقا مشکل مربوط به گوگل فونت بود دوست گلم در مدیریت قالب تنظیماتی برای فونت قالب نداره؟! ممکنه از گوگل فونت استفاده میکنه البته من سایتتون رو دیدم تاهوما (tahoma) بود! اگر در سیستمتون فونت ها رو نمیبینید، کش مرورگرتون رو پاک کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر