StRoNgEr 0 ارسال شده در دی 91 سلام دوستان ، . http://www.joomina.ir/20121109599/joomla-farsi-extensions/joomla-learning/%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8/css-learning-joomla.html از صبح تا حالا شاید هزار بار چک کردم اما نه لینکی بود نه ویدئو!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام همین لینکی که دارید رو چک کردم مشکلی نبود صرفا جهت اطمینان : احتمالا اگر مشکلی هم بوده بر طرف شده در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
StRoNgEr 0 ارسال شده در دی 91 من با تمامی مرورگر ها چک کردم نشد ، فلش پلیر هم آپدیت شده هست!! میشه لطفی بکنید و لینک ویدئو رو بزارید همین جا ؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام خیر نمیشه فیلم آموزشی فقط دست مدیران سایت هست بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 91 با سلام دوست عزیز ، اون موقع که تاپیک رو زدید ، بله مشکل بود ولی الان برطرف شده و مشکلی نخواهید داشت موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر