fcmatoo 40 ارسال شده در دی 91 سلام دوستان من به دنبال یک ماژول شبیه Lof ArticlesSlideShow هستم ! این ماژول در این صفحه انجمن است http://forums.parsjoom.ir/thread-382.html ولی من یک ماژول شبیه این می خواهم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام خوب چرا از خودش استفاده نمیکنید؟ اگر مشکلی با این افزونه دارید مطرح کنید رسیدگی بشه ماژول شبیه این میشه خودش دیگه!! بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در دی 91 سلام نتوستم مثل دموش در بیاورم افزونه های مختلفی را هم امتحان کردم ! برای سایت خبری ورزشی می خواهم ! خیلی سعی کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 91 سلام حتما در تنظیمات اشتباهی داشتید این سایت رو ببینید با همین افزونه کار شده http://khazar-news.com مشکل شما دقیقا با افزونه چیه؟ شاید تداخل داره می تونید دمو بذارید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در دی 91 سلام این عکس را نگاه کنید می خواهم بخش قرمز رنگ که عکس است درست نمایش دهد ! وقسمت سفید رنگ که متن است هم خیلی بد نشان می دهد ! مشکل من الان این است ! که نمی دانم باید چه کنم ! امیدوارم عکس کامل مشکلم را نشان دهد سایت روی لوکال است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در دی 91 با سلام لطفا سوالتون رو کمی واضح تر بپرسید... و دمو قرار بدید تا دوستان بتونند کدهای سایت رو بررسی کنند. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در دی 91 عزیز شرمنده سایت روی لوکال است ! عکسی که گرفتم ! می خواهم قسمتی که قرمز کردم ! را می خواهم عکس خبری بیافتد ! و قسمتی که سفید کردم را نگاه کنید آن کادر خبری http://khazar-news.com/ که توضیحات خبر را نوشته رفته زیر اسلایدر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام متوجه شدم خوب الان برای شما مانند دمو نیست؟ مطمئنن درون تنظیمات باید گزینه ای داشته باشد بنده تست خواهم کرد جواب را خواهم گفت. در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در دی 91 ممنون آقای میری ! من منتظر جواب هستم ! خیلی هم تلاش کردم نشد ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام دوست عزیز من مشکل رو فهمیدم ولی شاید برای شما یکم ناسازگاری باشه ببینید برای اینکه شما اون قسمت قرمز و توضیحات رو درست کنید در قسمت main slider دو گزینه " Main Image Height " , " Main Image Width " رو برای عکس تنظیم کنید اینجوری بگم که اون توضیحات درست وسط عکس قرار میگیره هر جا عکس باشه توضیحات درست وسطش قرار میگیره خوب بنده اینجوری تنظیم کردم بخش main slide : خوب نکته مهم اینجاست که شما هر چه قدر عکس یا همون Main Image Width و Main Image Height رو کم کنید عکس سمت راست میاد(همراه با توضیحات) پس ما اون فسمت انتخاب مطلب رو سمت چپ میاریم که با هم تداخلی نداشته باشند بنده بخش Navigator رو اینجوری تنظیم کردم : شما هر جور که دوست داشته باشید می تونید تنظیم کنید در بخش global دو گزینه های Title Max Chars Description Max Chars رو نهایتا همون 100 قرار دهید. اولی برای عنوان و دومی برای توضیحات زیرش هست. و در آخر اسلاید شو بنده شد این : امیدوارم توضیحات کاملی بوده باشه و مشکل تون حل بشه بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر