faraz_86 0 ارسال شده در دی 91 سلام من سرور لینوکس جدید راانداختم بعد mysql و بانک مثل سرور قبل ایجاد کردم و اطلاعات بانک سرور قدیم را روی ای سرور جدید با phpmyadmin دادم همه چیز مثل قبلی است بعد تمام شاخه ها و فایلهای جوملای سرور قدیم را روی سرور جدید عینا ریختموفایل config.php را نیز تنظیم نمودم جوملا روی سرور جدید و بخش مدیریت آن دیده میشود ولی منوهای آن نمیاد تمام tabelها هم در جدید هستند ولی وقتی با مدیر وارد جوملا شوم در قسمت ماژولها کادرهای انتخابی کنار ماژولها نیست و تمای منوها درمدیریت منوها هست ولی آیتمهای آن نیستند و آیتمی نیز ایجاد میشود و در بانک نیز ایجاد میشه ولی در مدیریت منوه آن آیتم ظاهر نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 91 با سلام معمولا زمانیکه بعد از تعویض سرور چنین مشکلاتی پیش میاد ایراد یا از بک آپی هست که گرفتید یا سازگار نبودن سرورتون با جوملا شما بک آپتون رو در لوکال هم امتحان کنید ، اگر در لوکال مشکلی نداشته باشید ایراد از سرور میباشد موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
faraz_86 0 ارسال شده در دی 91 با سلام معمولا زمانیکه بعد از تعویض سرور چنین مشکلاتی پیش میاد ایراد یا از بک آپی هست که گرفتید یا سازگار نبودن سرورتون با جوملا شما بک آپتون رو در لوکال هم امتحان کنید ، اگر در لوکال مشکلی نداشته باشید ایراد از سرور میباشد موفق و پیروز باشید یا حق من روی لوکال در اصل سرور دارم :64 (17): سرور روی لوکال است وب من ماژولهی مثل آب وهوا را نشان میده ولی منوها وآیتمهای که ساخته ام را نشان نمیده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 91 با سلام در لوکال از چه نرم افزار سرور مجازی استفاده میکنید ؟ ترجیحا" از wampserver2.0c استفاده کنید با مرورگرهای دیگر نیز تست کنید یکبار هم بسته خام جوملا را روی جوملا فعلی اکسترکت کنید و بدون نصب جوملا پوشه Installation را حذف کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر