post98 0 ارسال شده در دی 91 با سلام به تمامی دوستان من می خوام یه صفحه خالی بسازم و به توی اون صفحه یه سری مطلب بزارم و از طریق کلیک کردن روی لینک اون صفحه باز بشه نمونه:http://techno2000.net/index.php/intenet که با کلیک کردن بر روی مناطق تحت پوشش به اون صفحه میره. مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در دی 91 با سلام بنده متوجه منظور شما نشدم! ممکن هست کمی واضح تر توضیح بدید؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام خوب اینکه کاری نداره اگر دقیقا همین رو بخواهید من یک راه پیشنهاد میکنم یک منو بسازید( زیر منوی , منو اصلی) بعد چهارتا ماژول در موقعیت های دلخواه منتشر کنید. اگر قالب تون چهار موقعیت اینچنینی دارد که کارتون حل میشه وگرنه همه چی بستگی به موقعیت های قالب تون داره بعد در تنظیمات هر چهار ماژول اختصاص به منو را " به همین منو " اختصاص دهید در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
post98 0 ارسال شده در دی 91 ممنون از اینکه پاسخ دادین ببیند اون لینکی که بهتون دادم همونطور که می بینید وقتی روی مناطق تحت پوشش کلیک می کنید میره به یه page دیگه عملآ ما اون page رو نمیبینیم یعنی اینکه تو هیچ جای دیگه توی سایت نیست و فقط با کلیک کردن روی مناطق تحت پوشش دیده میشه من می خوام در حقیقت این page رو بسازم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام شما یک مطلب بنویسید ولی ویژه شده اش نکنید مجموعه اش هم مجموعه ای انتخاب کنید که در منو ای نیز دیده نشه بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر