iman iman 97 ارسال شده در دی 91 با سلام به همگی دوستان سوال بنده اینه که جدا از تاریخ مطلب که در بالای مطالب جوملا منتشر می شه آیا راهی وجود داره که در بین مطالب جوملا با درج یک کد مثل در وسط مطلب وقتی که مطلب منتشر شد آن کد تبدیل به تاریخ شود؟ برای این کار افزونه ای وجود دارد؟ یا راهی پیشنهاد می شود؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iman iman 97 ارسال شده در دی 91 در این آدرس پلاگینی را پیدا کردم که با درج عبارات {date} یا {year} در متن، موقع نمایش مطلب، تاریخ و سال را نمایش می دهد ولی متاسفانه تاریخ میلادی نشان می دهد. دوستان آیا راهی پیشنهاد می کنند که بشه با این پلاگین یا سایر راه ها تاریخ شمسی نشون داده بشه؟ لینک دریافت فایل این پلاگین کم حجم : http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13562090661.zip . محتویات پلاگین یک فایل xml است و یک فایل php که محتویاتش رو در زیر گذاشتم، دوستان بررسی کنند ببینند امکان داره کاری کرد که به جای تاریخ میلادی تاریخ شمسی نشون بده؟ defined( '_JEXEC' ) or die( 'Restricted access' ); jimport( 'joomla.plugin.plugin' ); class plgSystemHD_Date extends JPlugin {function plgSystemHD_Date(&$subject, $config) {parent::__construct($subject, $config); $this->_plugin = JPluginHelper::getPlugin( 'system', 'HD_Date' );} function onAfterRender() { $element_url = '/administrator/'; $current_url = $_SERVER['REQUEST_URI']; global $mainframe; $buffer = JResponse::getBody(); if (strstr($current_url, $element_url)) {;} else { $year_side = ""; $date_side = ""; $year_side = $this->params->get('year_side','server_side'); $date_side = $this->params->get('date_side','client_side'); if ($date_side == "client_side") {$thisdate = '';}; if ($date_side == "server_side") {$thisdate = ''. date("l jS M Y") .'';}; if ($year_side == "client_side") {$thisyear = '';}; if ($year_side == "server_side") {$thisyear = ''.date("Y").'';}; $buffer = str_replace ('{date}', $thisdate, $buffer); $buffer = str_replace ('{year}', $thisyear, $buffer); JResponse::setBody($buffer); return true; }}} در لینک زیر نیز آموزش کامل کد نویسی زبان های مختلف از جمله فارسی برای جوملا موجوده البته اگه به کار بیاد... لینک : http://docs.joomla.org/Tutorial:Making_a_Language_Pack_for_Version_1.6 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iman iman 97 ارسال شده در دی 91 همچنین مطلب زیر رو هم دراینترنت با عنوان "تبدیل تاریخ میلادی به شمسی در افزونه های جوملا" پیدا کردم البته اگه به کار بیاد: لینک : http://wiki.joomfa.org/main/%D8%AA%D8%A8%D8%AF%DB%8C%D9%84_%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AE_%D9%85%DB%8C%D9%84%D8%A7%D8%AF%DB%8C_%D8%A8%D9%87_%D8%B4%D9%85%D8%B3%DB%8C_%D8%AF%D8%B1_%D8%A7%D9%81%D8%B2%D9%88%D9%86%D9%87_%D9%87%D8%A7%DB%8C_%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7 ************************************************************************* به فضل الهی خودم راه حل رو یافتم: باید ماژول تاریخ شمسی رو نصب می کردم و با پلاگین درج ماژول در مطلب اون رو فراخوانی می کردم ************************************************************************* . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iman iman 97 ارسال شده در دی 91 نه... متاسفانه حل نشد...! این روشی که فکر کردم درسته همیشه تاریخ همون روز رو نشون می داد ولی من می خوام تاریخ انتشار مطلب رو نشون بده...! البته توی انجمن به کد زیر برخوردم که البته این هم تاریخ روز رو نشون می ده. می خوام بدونم شبیه به این، کدی پیدا می شه که مربوط به تاریخ انتشار مطلب باشه؟ چطوری تاریخ انتشار مطلب رو جدا از تاریخ خود جوملا که در بالای مطلب قرار می گیره درون مطلب قرار بدم؟ <?php echo JHTML::_('date', 'now' ) ?> . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iman iman 97 ارسال شده در دی 91 با تشکر از این راه منصرف شدم.....! ترجیح دادم از افزونه ی خبری گلوبال نیوز استفاده کنم که می شه چیدمان نمایش مطالب رو با کدهای html سفارشی سازی کرد....! . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر