aida16955 0 ارسال شده در دی 91 سلام درسایت من کیوننا نصب شده اما من نمیدانم چطور راهاندازی کنم اگه ممکنه خیلی مختصردرباره تنظیماتش توضیح بدهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام این انجمن ساز تنظیمات آنچنانی نداد که بخواد دراره اش توضیحی داده بشه وارد کامپوننت مورد نظر شوید و تنظیمات دلخواه خود را انجام دهید از طریق منو می تونید خود انجمن را روی صفحه اصلی جوملا بیارید شما شروع کنید اگر جایی مشکل خاصی داشتید در باره همون مشکل سوال کنید امیدوارم موفق شوید بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aida16955 0 ارسال شده در دی 91 سلام این انجمن ساز تنظیمات آنچنانی نداد که بخواد دراره اش توضیحی داده بشه وارد کامپوننت مورد نظر شوید و تنظیمات دلخواه خود را انجام دهید از طریق منو می تونید خود انجمن را روی صفحه اصلی جوملا بیارید شما شروع کنید اگر جایی مشکل خاصی داشتید در باره همون مشکل سوال کنید امیدوارم موفق شوید بدرود داخل انجمن نمیشودپروفایل را ایدیت کرددرکنترل پنتل کیوننا تنظیماتش راانجام دادم اما بازهم نمیشه مثلا امکان آپلود عکس نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aida16955 0 ارسال شده در دی 91 سلام این انجمن ساز تنظیمات آنچنانی نداد که بخواد دراره اش توضیحی داده بشه وارد کامپوننت مورد نظر شوید و تنظیمات دلخواه خود را انجام دهید از طریق منو می تونید خود انجمن را روی صفحه اصلی جوملا بیارید شما شروع کنید اگر جایی مشکل خاصی داشتید در باره همون مشکل سوال کنید امیدوارم موفق شوید بدرود داخل انجمن نمیشودپروفایل را ایدیت کرددرکنترل پنتل کیوننا تنظیماتش راانجام دادم اما بازهم نمیشه مثلا امکان آپلود عکس نیست درتنظیمات انجمن امکان آپلودتصویروویرایش پروفایل رافعال میکنم اماداخل پروفایل کاربری این امکانات فعال نمیشن؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majidariamanesh 14 ارسال شده در دی 91 برای چه سطوحی فعال میکنید آیا کاربر در سطح فعال شده هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aida16955 0 ارسال شده در دی 91 برای چه سطوحی فعال میکنید آیا کاربر در سطح فعال شده هست؟ بله حتی خودم هم نمیتونم پروفایل روویرایش کنم یک اخطارهم میده که نصب بامشکل همراه بوده لطفا دوباره نصب کنید که متاسفانه من برنامه راندارم یک شرکتی نصب کرده پاسخگوهم نیست آدرس سایت http://aidabourse.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر