samiraaaa 3 ارسال شده در دی 91 سلام. قبلا همه چیز درست بود، الان که به سایتم سر زدم با کد خطای زیر مواجه شدم!!! Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /home/public_html/templates/tak_emamhadi/component.php(1) : eval()'d code on line 1 Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /home/public_html/templates/tak_emamhadi/template.php(1) : eval()'d code on line 1 میشه بگید مشکل چیه؟ چرا اینوری شده؟ چجوری درستش کنم؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام به احتمال زیاد از ورژن php سرور که طبق گفته شما باید ناگهان به ورژن 5.3 ارتقاء پیدا کرد باشه این موضوع را از ادمین هاست تون مطمئن شید که مشکل از این هست و آیا اونا تغیر دادن یا خیر بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samiraaaa 3 ارسال شده در دی 91 اگه اینطور باشه (یعنی ادمین هاست، ورژن php ش رو ارتقا داده باشه) باید چیکار کنم که این ارور حذف بشه و همه چی درست بشه؟! ظاهرا همینی هست که شما می گید! اما خب چجوری مشکل رو حل کنم؟! راستی بسته ی به روز رسانی جوملا به نسخه 2.5.8 رو هم نصب کردم مشکل رفع نشد!!! http://downloads.joomlacode.org/frsrelease/7/7/2/77265/Joomla_2.5.x_to_2.5.8-Stable-Patch_Package.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majidariamanesh 14 ارسال شده در دی 91 آخرین بکاپ سایت رو اگر دارین برگردونین یا احتمالا قبل از ارتقا ادمین هاست باید بکاپ گرفته باشه از اون بخواهید براتون ریستور کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samiraaaa 3 ارسال شده در دی 91 کردم نشد!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 91 با سلام به ادمین سرورتون گزارش کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samiraaaa 3 ارسال شده در دی 91 آقای فرحزادیان ادمین رو گفتم میگن مشکل از طرف شماست!!!!! یعنی میتونه اشکال از قالب باشه!؟؟! اصلا مشکل از کجاست؟ چرا اینطوری شده؟! چجوری میشه حلش کرد؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر