nasimesaba101 4 ارسال شده در دی 91 سلام دوستان. من در سایتم دو جا از ماژول گلوبال نسخه پارسا استفاده می کنم.یه جا یادداشت و یه جا خبر داخ که بزرگ و به حالت خبر ویژه بالای صغحه س. ولی تیتر این خبر ویژه سایزش کمه و میخوام بیشترش کنم. از کجا باید این سایز رو دستکاری کنم بدون اینکه سایز ماژول یادداشت ها تغییر پیدا کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در دی 91 درود در جعبه ی اجزای خبر سایز تگ GN_TITLE رو تغییر دهید. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nasimesaba101 4 ارسال شده در دی 91 درود در جعبه ی اجزای خبر سایز تگ GN_TITLE رو تغییر دهید. یاعلی سلام استادمقدار اینه: GN_title © نویسنده: GN_author - GN_date GN_image GN_text تمام اعداد رو کم و زیاد کردم اما تغییری نشد.. میشه دقیق لطف کنید کجا رو باید تغییر بدم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 91 سلام شما ادرس بدید دقیق میشه کمک کرد و کدها رو بررسی کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nasimesaba101 4 ارسال شده در دی 91 سلام شما ادرس بدید دقیق میشه کمک کرد و کدها رو بررسی کرد خدمت شما www.rpana.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nasimesaba101 4 ارسال شده در دی 91 سلام شما ادرس بدید دقیق میشه کمک کرد و کدها رو بررسی کرد خدمت شما www.rpana.ir دوستان خواشا اگه میشه به بنده کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 91 با سلام به انتهای فایل template.css کدهای زیر را اضافه کنید و در صورت لزوم میتونید مقادیرشون رو تغییر بدید div.globalnews div.gn_static_2 p font b font a { font-size: 15px; } div.globalnews div.gn_static_1 p a { font-size: 11px; font-weight: bold; } اولی برای قسمت خبر داغ و دومی برای قسمت یادداشتها میباشد موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nasimesaba101 4 ارسال شده در دی 91 آقای صفرعلی من زیاد وارد نیستم میشه لطف کنید دقیقا باید این فایلی که باید توش کد بذارم از کجا فراخوانی کنم. چون این ماژول رونوشت برداری شده است و فکر نمیکنم از طریق سی پنل بشه جداگانه واسشون کد گذاشت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 91 سلام چرا باید از طریق سی پنل اقدام کنید برید به پوشه templates بعد به پوشه قالب سایت برید پوشه css رو باز کنید فایلی که اقای صفرعلی گفتند اونجا هست با ادیتور خود سی پنل بازش کنید و کدهای بالا رو در انتهاش قرار بدید و ذخیره کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nasimesaba101 4 ارسال شده در دی 91 متوجه شدم.باید تو پوشه قالب وارد می شدم. الان همین کار رو هم کردم اما هیچ تغییری حاصل نشد. www.rpana.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majidariamanesh 14 ارسال شده در دی 91 کدی که آقای صفر علی دادن رو به انتهای css ماژول هم اضافه کنید ببینید تغییری حاصل میشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nasimesaba101 4 ارسال شده در دی 91 اگر به ماژول اضافه کنم، هر دو بخش یادداشت و خبر ویژه تغییر می کنن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majidariamanesh 14 ارسال شده در دی 91 یه کلاس تو css ماژول واسش تعریف کنید و برای قسمت خاص از بخش پیشوند کلاس ماژول اون کلاس رو فراخونی کنید درست میشه:-) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nasimesaba101 4 ارسال شده در دی 91 ممنون از همه دوستان واساتید . درست شد . حیفم اومد فقط دکمه سپاس رو بزنم وتشکر نکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر