drwood 14 ارسال شده در آذر 91 سلام.من از نسخه 2.4.2جومسوشال استفاده می کنم.در هنگام ثبت نام فرد جدید بعد از پرسیدن نام کاربری ،ایمیل و پسورد وارد صفحه ی سفید با این آدرس میشه: index.php/fa/register.html?language=fa-IR/سایت من همین افزونه رو در جوملا1.5 نصب کردم که مشکلی نداشت.اشکال از کجاست؟ :dodgy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 91 سلام چیزی که مشخصه مشکل از فایل زبان فارسی هست که در جوملا 2.5 خیلی حساسیت به فایل زبان بیشتر شما اول نسخه انگلیسی رو نصب کن ببین مشکل داری یا نه بعد بسته زبان فارسی افزونه رو ازسایت سازنده دریافت و نصب کن http://www.jomsocial.com/customize/addons/languages/jomsocial-242-persian-language نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
drwood 14 ارسال شده در بهمن 91 ممنون از پاسختون. یه مشکل دیگه اینه که موقع ثبت نام جدید همیشه ارور ناقص بودن اطلاعات رو میده برای تست به آدرس زیر برید ممنون www.my.sonoof.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر