saeedtkh 0 ارسال شده در آذر 89 با سلام من يك قالب با آرتيستر طراحي كردم كه تك ستونه بود و ستئنش سمت راست بود . بعد از فارسي سازي كامل قالب، ستون سمت راست به سمت چپ رفته و هركاري كه كردم برنگشت...ممنون مي شوم كه دوستان راهنمايي كنند... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در آذر 89 سلام میشه یه دمو از قالبتون بذاری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeedtkh 0 ارسال شده در آذر 89 توي امضام آدرس هست.... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در آذر 89 سلام دوست عزیز اگه میشه قالب که با آرتیستر طراحی کردید برام بفرست خودم برات فارسی کنم یه بار rtlرو به ltr در ردیف 11 و 25 تغییر بده ببین درست میشه یا نه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeedtkh 0 ارسال شده در آذر 89 ممنون.... مشكل حل شد!!! ببخشيد. مطلب ديگري هم هست كه بايد بپرسم.... من چگون مي توانم فاصله نوشته هاي منو عمودي را از سمت راست بيشتر كنم؟ كدام كد را بايد تغيير بدهم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در آذر 89 در پوشه css فایل template.css باز کنید و دنبالpadding-left: 20px; مقادیر رو تغییر بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر