sasanx22 0 ارسال شده در آذر 91 با سلام متاسفانه این ارور قبلا به وجود آمد که سایت اصلا بالا نیامد و با جایگزین کردن فایل های بک آپ درست شد . ولی الان متوجه شدم( از روی آمار سایت که کم شده ) که در روز چند دفعه این ارور به وجود می آد و با رفلش کردن صفحه درست میشه . لطفا راهنمایی کنید. با تشکر Fatal error: Out of memory (allocated 42729472) (tried to allocate 32 bytes) in /home/mysite.com/libraries/joomla/database/database/mysql.php on line 462 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در آذر 91 سلام از طریق هاست و دایرکت ادمین دیتابیس را check کنید تا مشکل رو نشان بده با احترام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sasanx22 0 ارسال شده در آذر 91 ممنونم من از دایرکت آدمین استفاده نمی کنم و سی پنل هست. بعد از طریق phpmyadmin هم دیتابیس رو چک کردم مشکلی نبود! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 91 با سلام دوست عزیز ، با جستجو کردن سریعتر به پاسخ میرسید http://forum.joomina.ir/thread-14866.html موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sasanx22 0 ارسال شده در دی 91 ممنونم من این رو پست و پستی که به طور کامل تر در این مورد بحث شده بود رو دیده بودم. ولی در این مورد با آدمین هاست صحبت های زیادی داشتم و ایشان گفتند برخلاف ظاهر که نشان می دهد در مورد مموری است ولی قبلا هم این مشکل را داشته اند و حتی با بالابردن مموری تا 2 گیگ هم این مشکل برطرف نشده و این مشکل از ماژول های جوملا است که با تنظیمات سرور مشکل دارد . اگر از دوستان کسی توضیحات در این مورد بدهد ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 91 با سلام اگر از افزونه های آمارگیر و یا امنیتی استفاده میکنید غیرفعالشون کنید اگر مشکل برطرف نشد سایر افزونه هاتون رو یکی یکی غیر فعال کنید و تست کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر