vahidabbasi 0 ارسال شده در آذر 91 سلام سه تا پلاگین زیر مطالبمم فعال کردم یکیش جی کامنته یکی آواتار نویسنده و یکی مطالب مرتبط ولی متاسفانه پلاگین مطالب مرتبطم مشکل داره هرکار میکنم زیر پلاگین آواتار نویسنده قرار نمیگیره پلاگین مطالب مرتبطم رو نمیتونم عوض کنم چون به صورت بند انگشتی با هزار بدبختی پیداش کردم اگه یکی کمک کنه که ماژول مطالب مرتبط رو وسط دوتای دیگه قرار بدم ممنون میشم از مدیریت پلاگین ها که ترتیب رو عوض میکنم هیچ تاثیری نمیگذاره همیشه اولین پلاگینه حالم رو گرفته با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 91 با سلام ترتیت قرار گیری پلاگین ها به ترتیب نصب انها نیست؟ یعنی مثلا پلاگین وسط رو یکبار حذف و نصب کنید ببنید جایگاهش باز همونه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahidabbasi 0 ارسال شده در آذر 91 با سلام مجدد این کار رو انجام دادم ولی نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 91 با سلام دموی آنلاین بدید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahidabbasi 0 ارسال شده در آذر 91 سایت: iranbcs.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 91 با سلام در ابتدای فایل media/plg_content_relatedthumbarticles/horizontal/horizontal.css کد زیر قرار دارد : .rtih { width: 100%; } کد بالا را بصورت زیر ویرایش کنید .rtih { margin: 90px 0 0 0; width: 100%; } کد زیر را هم به انتهای فایل template.css اضافه کنید div.plg_content_davatar-author { margin: -273px 0 215px 0; } موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر