vahidabbasi 0 ارسال شده در آذر 91 پلاگین timthump رو دارم که رو جوملا 1.5 باید به صورت دستی نصب بشه این پلاگین در واقع یک کتابخانه برای باز شدن مطالب مرتبط به صورت تصویر بند انگشتی است اگه یکی کمک کنه که چجوری باید این پلاگین رو به صورت دستی نصب کنم ممنون میشم با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در آذر 91 سلام منظورتون از دستی چیه؟ اگه منظور نصب از پوشه است اول فایل فشرده پلاگین تو پوشه tmp اکسترکت کنید و آدرس اونو در قسمت نصب افزونه > نصب از پوشه وارد نمایید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahidabbasi 0 ارسال شده در آذر 91 سلام منظورتون از دستی چیه؟ اگه منظور نصب از پوشه است اول فایل فشرده پلاگین تو پوشه tmp اکسترکت کنید و آدرس اونو در قسمت نصب افزونه > نصب از پوشه وارد نمایید. ممنون مشکلم برطرف شد یه کتابخانه بود که توو پوشه libraries آپلود کردم و اکسترکت کردم و حالا مطالب مرتبط بصورت تصویر بند انگشتی میاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر