filip-m 0 ارسال شده در آذر 91 :heart: سلام دوستان من یه سوال دارم میخواستم بپرسم پلاسک یعنی چی؟ پلاسک همون c panel منه؟ یعنی همون بخشی که هاست بهمون میده تا با استفاده از اون جوملا مون رو نصب و مدیریت کنیم؟ ممنون میشم جواب بدین آخه من حرفه ای نیستم :D :D :D :D نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آذر 91 درود بر شما بله پلسک هم یک نوع کنترل پنل برای هاست شماست همانند سی پنل هست که بیشتر برای ویندوز مورد استفاده قرار میگیره 1 واکنش ها : روناتا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
filip-m 0 ارسال شده در آذر 91 یعنی باید پلسک رو روی ویندوز نصب کنیم؟ یعنی نرافزاره؟ یا اینکه خود سایتی که هاست بهمون میده اینو ارائه میکنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آذر 91 این نرم افزار کنترل پنل را هاست نصب میکنه و در اختیار شما میگذاره روی هر دو سیستم عامل لینوکس و ویندوز جواب میده ولی خب توی لینوکس CPanel بیشتر مرسومه در زیر می تونید دمو این پنل را ببینید دموی پلسک 1 واکنش ها : روناتا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
filip-m 0 ارسال شده در آذر 91 از شما ممنونم علی آقای موذنی اما اگه من یه سایت جوملایی داشته باشم خود شرکت ارائه دهنده هاست این نرم افزار رو روی کامپیوتر خانگی من نصب میکنه یا اینکه من با ورود به یه آدرس اینترنتی میتونم به پلسکم دسترسی داشته باشم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آذر 91 این نرم افزارها سمت وب هستند و روی سرور نصب هست و مربوط به کامپیوتر شخصی نمیشه از شرکتی که هاست میگیرید به شما آدرس پنل + نام کاربری + رمز عبور را ارائه می دهند 1 واکنش ها : روناتا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر