sunboys 1 ارسال شده در آذر 91 سلام خسته نباشید من یک سایت 3 زبانه فارسی طراحی کردم می خوام فرم تماس را به صورت مجزا برای هر زبان ترجمه شده داشته باشم فارسی انگلیسی و عربی البته در حال حاضر قسمت فارسی کامله که فرم اون هم مشکل داره دمو : WWW.FAJRSTONE.COM نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 91 سلام نباید مشکلی باشه وقتی به درستی سه زبانه شده باشه در فرم تماس پیشفرض نباید هیچ مشکلی باشه تو سایت تون چیزی ندیدم مشکل را واضح تر بیان کنید بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sunboys 1 ارسال شده در آذر 91 سلام نباید مشکلی باشه وقتی به درستی سه زبانه شده باشه در فرم تماس پیشفرض نباید هیچ مشکلی باشه تو سایت تون چیزی ندیدم مشکل را واضح تر بیان کنید بدرود ببینید : http://www.fajrstone.com/index.php/contact-fa/kareji-faبه جای نام نوشته : COM_CONTACT_CONTACT_EMAIL_NAME نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 91 سلام مشکل از فایل زبان است زبان عربی رو از کجا دانلود و نصب کردید؟ ترجیحا فایل زبان را متناسب با ورژن جوملا تون نصب کنید بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sunboys 1 ارسال شده در آذر 91 سلام مشکل از فایل زبان است زبان عربی رو از کجا دانلود و نصب کردید؟ ترجیحا فایل زبان را متناسب با ورژن جوملا تون نصب کنید بدرود من زبان عربی را از مرجع جوملا دانلود کردم زبان های دیگه هم مشکل دارهفقط عربی نیست که همچنین فارسی و انگلیسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sunboys 1 ارسال شده در دی 91 کسی نیست بتونه کمک کنه منوی تماس با ما را درست کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام دسترسی سایت را برام پ خ کنید ببینم می تونم کاری براتون بکنم یا خیر بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sunboys 1 ارسال شده در دی 91 سلام دسترسی سایت را برام پ خ کنید ببینم می تونم کاری براتون بکنم یا خیر بدرود آقای میری زحمت کشیدند و بررسی کردند و فرمودند مشکل از بسته اصلی جوملا بود که با بروزرسانی به Joomla! 2.5.8 یکسری مشکلات حل شد و باید در قسمت php ویرایش شود که درست نمایش داده شودکسی هم کمک کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام بنده سایت ایشون رو که جوملا 2.5.8 خود جومینا بود دوباره بسته 2.5.8 که جوملا اصلی بیرون داده نصب کردم بیش از 90 درصد مشکلات زبانی که ایشون داشتند حل شد چندتا دیگه بود که احتمالا یا باید در فایل زبان نوشته بشه یا ... بنده تا همین جا از دستم بر اومد دوستان راه حلی دارند بفرمایید چون اگه کد نویسی درست بشه پس بسته جومینا مشکل داره!! بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر