phpnet 0 ارسال شده در آذر 91 با سلام ماژولی هست که آخرین یعنی تازه ترین مطلب یک مجموعه رو با تصویر کوچک نمایش بده بقیه بدون عکس یا فقط عنوان مثل تصاویر زیر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alidoon 13 ارسال شده در آذر 91 سلام دوست من میتونی از ماژول گلوبال نیوز استفاده کنی یه سرچ تو انجمن بزنی پیدا میشه من خودم دارم ازش استفاده میکنم عالیه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
phpnet 0 ارسال شده در آذر 91 دوست عزیز alidoon با تشکر از راهنمایی تان بله از ماژولی که شما نام بردید استفاده کرده ام، ولی من ماژولی میخوام که فقط اولین مطلب با تصویر باشد و مطالب بعدی فقط متن باشد. مثل تصویری که گذاشته ام. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alidoon 13 ارسال شده در آذر 91 دوست من برات خیلی تو گالریم گشتم ولی تمام آیتم هام همچین پارامتری نداره که فقط عکس اول رو نشون بده. پیشنهاد من اینه که یه جوری کلک رشتی بزنی. مثلا تو همون موقعیت دوتا ماژول رو نمایش بده زیر هم. یکی با آخرین آیتم و عکس بعدی با ایکس آیتم و بدون عکس البته این در صورتیه که ماژول مورد نظر رو پیدا نکنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر