dayfemale 1 ارسال شده در آذر 91 [align=right]سلام من آموزش ساخت قالب با فتوشاپ و تبدیل اون به یک قالب اچ تی ام ال رو خیلی دوست دارم یاد بگیرم آیا آموزش هایی رو سراغ دارین که فارسی و در همین زمینه باشند. لطف کنید راهنمایی بفرمایید درضمن جوملای من2.5 هستش [/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آذر 91 با سلام برا طراحی گرافیک بهتر است که دی وی دی اموزش رو از جومینا مارکت تهیه کنید وبرای تبدیل به قالب جوملا بهترین اموزش اینکه در کلاس های اموزش قالب جومینا شرکت کنید . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dayfemale 1 ارسال شده در آذر 91 با سلام برا طراحی گرافیک بهتر است که دی وی دی اموزش رو از جومینا مارکت تهیه کنید وبرای تبدیل به قالب جوملا بهترین اموزش اینکه در کلاس های اموزش قالب جومینا شرکت کنید . یا حق [align=right]با سلامبا تشکر از پاسختون ولی شرکت در کلاس های جومینا فکر میکنم مستلزم این هست که ساکن شهر تهران باشیم که این گزینه در مورد من صدق نمیکنه [/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 91 با سلام داخل انجمن و داخل نت جستجو بفرمایید آموزشهایی خواهید یافت موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdi_danesh 0 ارسال شده در شهریور 92 سلام دوست عزیز به نظر من اگر زبان تون خوب باشه بهترین گزینه کتاب آموزش ساخت تمپلیت منتشر شده توسط خود سایت جوملا هستش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر