arash2860 11 ارسال شده در آذر 91 [align=right]سلام بنده در ستون های سمت راست سایت از ماژول گلوبال نیوز استفاده کرده ام وقتی مرورگر رو برای بار اول باز می کنم بین عناصر این ستون ها فاصله ی خیلی زیادی ایجاد می شه با رفرش مرورگر این فاصله از بین می ره اما اگر دوباره کامپیوتر رو خاموش کنم و مرورگر رو باز کنم برای بار اول این فاصله ایجاد می شه به نظر شما مشکل از کجاست؟ لطفا راهنمایی بفرمایید www.paia.ir [/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در آذر 91 درود 1- معمولن این مشکل در این ماژول به قالب مربوط می شود 2- در تنظیمات ماژول ارتفای جعبه اجزای خبر را چک کنید. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 91 با سلام کد زیر را به انتهای فایل template.css اضافه کنید ، ان شاءا... پس از این مشکلی نیست .globalnews { display: table-cell; } موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در آذر 91 درود 1- معمولن این مشکل در این ماژول به قالب مربوط می شود 2- در تنظیمات ماژول ارتفای جعبه اجزای خبر را چک کنید. یاعلی [align=right]با سپاس از توجه شمادر کدوم فیلد باید طول و عرض ماژول رو تعیین کرد؟ [/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 91 با سلام اگر اشتباه نکرده باشم گزینه "ارتفاع جعبه ی نمایش گروه خبری" که در حال حاضر روی 105٪ قرار دارد چند فیلد بالاتر هم عرض بصورت اتوماتیک تعیین شده موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در آذر 91 وقتی عدد ارتفاع جعبه ی گروه خبری به صورت 105% هست ماژول درست دیده می شه اما گاهی با باز کردن سایت اون فاصله ایجاد می شه عدد رو به صورت 400 px وارد کردم کلا یه فاصله زیاد ایجاد شد که با رفرش هم از بین نمی ره عدد رو به صورت درصد باید وارد کرد یا به صورت پیکسل؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در آذر 91 [align=right] وقتی عدد ارتفاع جعبه ی گروه خبری به صورت 105% هست ماژول درست دیده می شه اما گاهی با باز کردن سایت اون فاصله ایجاد می شه عدد رو به صورت 400 px وارد کردم کلا یه فاصله زیاد ایجاد شد که با رفرش هم از بین نمی ره عدد رو به صورت درصد باید وارد کرد یا به صورت پیکسل؟ درودتصویر بالا با چه تنظیمی بود؟ مطالب سایتتون رو از چه طریقی وارد ادیتور جوملا می کنید؟ کپی پیس، یا مستقیم تایپ می کنید؟ اگر کپی پییس هست باید توجه داشته باشید که نباید بصورت مستقیم از وب سایت دیگری و یا محیط ورود کپی پیس شود، لازم است قبل از پیس کردن در ادیتور جوملا یک بار مطلب را در نوت پد وارد و از نت پد کپی و وارد ادیتور جوملا کنید تا کدهای اضافه همراه آن وارد نشود اشکال فاصله در گلوبال می تواند از وجود کدهای اضافه هم باشد عدد رو به صورت درصد باید وارد کرد یا به صورت پیکسل؟ فرقی نمی کند، اگر در صدی باشد مبنا تعداد کاراکترهای لید و یا ارتفاع تصویر است و اگر پیکسل باشد بصورت ثابت بر مبنای پیکسل ارتفاع می گیرد.یاعلی [/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در آذر 91 [align=right] وقتی عدد ارتفاع جعبه ی گروه خبری به صورت 105% هست ماژول درست دیده می شه اما گاهی با باز کردن سایت اون فاصله ایجاد می شه عدد رو به صورت 400 px وارد کردم کلا یه فاصله زیاد ایجاد شد که با رفرش هم از بین نمی ره عدد رو به صورت درصد باید وارد کرد یا به صورت پیکسل؟ درودتصویر بالا با چه تنظیمی بود؟ مطالب سایتتون رو از چه طریقی وارد ادیتور جوملا می کنید؟ کپی پیس، یا مستقیم تایپ می کنید؟ اگر کپی پییس هست باید توجه داشته باشید که نباید بصورت مستقیم از وب سایت دیگری و یا محیط ورود کپی پیس شود، لازم است قبل از پیس کردن در ادیتور جوملا یک بار مطلب را در نوت پد وارد و از نت پد کپی و وارد ادیتور جوملا کنید تا کدهای اضافه همراه آن وارد نشود اشکال فاصله در گلوبال می تواند از وجود کدهای اضافه هم باشد عدد رو به صورت درصد باید وارد کرد یا به صورت پیکسل؟ فرقی نمی کند، اگر در صدی باشد مبنا تعداد کاراکترهای لید و یا ارتفاع تصویر است و اگر پیکسل باشد بصورت ثابت بر مبنای پیکسل ارتفاع می گیرد.یاعلی [/align] [align=right]در تصویر فوق 105% درج شدهدرست دیده می شه اما گاهی وقتی سایت رو باز می کنم فاصله می افته و باید رفرش کرد تا فاصله از بین بره بنده دقت کامل دارم که مطالب بدون کدهای اضافی باشه برای کپی مطالب هم همیشه ویرایشگر رو به صورت غیر فعال می زارم پیست می کنم و بعد فعال و ادیت می کنم [/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر