mme807 0 ارسال شده در آذر 91 با سلام . بنده کامپوننت جی 4 ایج رو نصب کردم و پلاگین و ماژولش رو هم نصب کردم و فعال نمودم . ولی زمانیکه می خوام مراحل تکمیلی نصب رو انجام بدم و روی دکمه بعدی کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته و صفحه بعد از رفرش شدن ، هیچ تغییری نمیکنه . [align=right] :s نسخه کامپوننت برابر است با 4.0.2.1 لطفا کمک کنید. عجله دارم . ممنون[/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mme807 0 ارسال شده در دی 91 چی شد پس ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام بابت تاخیر در جواب عذرخواهی میکنم اما باید خدمت شما عرض کنم این کامپوننت مشکلات زیادی داره که یکی همینه که دارین می بینید احتمالا با هاست مشکل داره من این کامپوننت رو معرفی می کنم http://forum.joomina.ir/thread-12367.html CeltaWeb Traffic به علاوه مشکلات j4age باید بگم حجم هاست تون رو بالا میبره( به مرور مشاهده خواهید کرد) خود سایت جوملا اصلی این افزونه رو در یک هشدار پیشنهاد نمیکنه ولی دوباره این افزونه منتشر شد خلاصه CeltaWeb Traffic رو معرفی میکنم که خود سایت جومینا فارسی شده اش رو داره و بیرون داده در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر