navid2630 0 ارسال شده در آذر 91 سلام اساتید محترم[/align][align=right]بنده سوالی داشتم[/align][align=right]آیا برای جوملا افزونه سئو کامل و جامع مانند وردپرس و افزونه[/align][align=right]Yoast WordPress[/align][align=right]وجود دارد؟[/align][align=right]افزونه ذکر شده بسیار کامل و بهینه می باشد[/align][align=right]زیار هنگامی که می خواهید کلمات کلیدی را وارد نمائید توسط گوگل آنالیز می کند و بهترین کلمات کلیدی و مرتبط را پیشنهاد می دهد[/align][align=right]همچنین دارای تنظیمات زیادی نیز می باشد سلام اساتید محترم[/align][align=right]بنده سوالی داشتم[/align][align=right]آیا برای جوملا افزونه سئو کامل و جامع مانند وردپرس و افزونه[/align][align=right]Yoast WordPress[/align][align=right]وجود دارد؟[/align][align=right]افزونه ذکر شده بسیار کامل و بهینه می باشد[/align][align=right]زیار هنگامی که می خواهید کلمات کلیدی را وارد نمائید توسط گوگل آنالیز می کند و بهترین کلمات کلیدی و مرتبط را پیشنهاد می دهد[/align][align=right][align=right] [/align] با تشکر از پاسخ شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 91 سلام بحث سئو یک بحث جامع و مفصلی ست به شخصه چندین بار با وردپرس و جوملا در سایت های برسی سئو , سئو هایشان را برسی کردم و باید بگم در حال عادی سئو وردپرس کمی بهتره(البته فقط نظر شخصی و تجربه بنده ست.) البته جوملا سئو اش اصلا ضعیف نیست درباره جواب شما هم برای کسانی که کمی مبتدی هستند و سایتی نسبتا کوچک دارند افزونه acesef بهترین گزینه ست. اما برای سایت های بزرگ افزونه ای مثل sh404sef بسیار مناسبه که در عوض کار با آن کمی سخت است. گرچه آموزش فارسی در نت موجوده باید بگم افزونه دوم تجاری نیز می باشد. بنده با اون کار کردم و کاملا راضی هستم و بسیار کاربردی و پر امکانات است پس بنا به سلیقه و نیاز تون باید انتخاب کنید. در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر