Ekram 0 ارسال شده در آذر 89 سلام. خسته نباشید . من کامپوننت mybb را از سایت mybb.com دانلود کردم و از حالت زیپ خارج کردم و خواستم از دایرکتوری نصب کنم ولی این اخطار رو میده لطفا راهنمایی کنید. فایل نصبی xml در پوشه یافت نشد .... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 89 سلام دوست گرامی منظورتون از کامپوننت mybb چی هست!؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آذر 89 با سلام دوست عزیز mybb کامپوننت نیست ... { حداقل اونی که سایت mybb .com ارایه میده } بلکه خودش یک cms فروم ساز بسیار حرفه ی هست ....که کاملا جدا از جوملا یا هر cms دیگه هست ... باید به صورت جداگانه نصبش کنید ... مرجع مابی بی فارسی : mybbira.com mybbhelp.ir موفق باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kambiz7225 1 ارسال شده در آذر 89 سلام من انجمن ساز My bb رو نصب کردم. می خواستم ببینم چه شکلی میشه آخرین ارسال های انجمن رو در صفحه اول سایتم نمایش بدم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آذر 89 باسلام دوست عزیز قبلا در این بار در انجمن بحث شده -- قبل از هر ارسالی سرچ کنید برای اینکار میتونید از rss اتفاده کنید ** یک بار برای همیشه قوانین انجمن رو مطالعه کنید * موفق باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Madahi 0 ارسال شده در آذر 89 آقای شمسی عزیز این rss چیه؟؟ مثل همینی هست که توی خود صفحه اصلی جومینا هست؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در آذر 89 سلام rrss به شما امکان میدهد تا از آخرین خبرها و عناوین سایت و یا وبلاگهای مورد علاقه خود با خبر باشید، بدون آنکه نیازی داشته باشید به آنها سر بزنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آذر 89 با سلام بهتر نبود سوالتون رو در یک تایپیک جدا مطرح میکردید ؟ بله نمونه اش هم همون آخرین ارسالهای فروم و جومینا لرن و جومینا اسکریپت .... در جومینا هست ** به قوانین احترام بگزارید ** یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
madadii 2 ارسال شده در بهمن 89 سلام چه طوری میشه کپی رایته مای بی بی را تغییر داد و مثل انجمن جومینا اینطوری کرد .": [align=CENTER]کلیه حقوق مادی و معنوی این فروم برای © تیم جومینامحفوظ می باشد طراحی شده توسط : جومینا © سعید شمسی قدرت گرفته از مای بی بی [align=CENTER] [align=RIGHT]خواهش میکنم بگید کارم خیلی گیره :1:[align=RIGHT]یه سوال دیگه داشتم قبلی را می فرستادم متوجه شدم . چه طوری قسمت ارسال پست را آجکسی کردن . یعنی همین جایی که من دارم تایپ می کنم . آجکسی . چه طوریه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 89 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید بهتر نیست از مرجع پشتیبانی mybb این راهنمایی رو بخواهید!؟ http://community.mybbiran.com http://www.mybbhelp.ir/index.php موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در بهمن 89 البته زماني اين كار را انجام دهيد كه خودتون از پس كارها بر بياييد چون در آن صورت سايت پشتيبان از شما حمايت نخواهد كرد ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر