fbi 0 ارسال شده در آذر 91 سلام من تعداد زیادی از ماژول های نمایش خبر رو نصب کردم ولی مشکلی که دارم اینه که مثلا وقتی ماژول 20 تا خبر رو زیر هم نشون میده زیرش قسمت صفحه های قبلی نداره تا کاربر بتونه صفحه های قدیمیتر رو ببینه کسی ماژولی میشناسه که چنین امکانی داشته باشه یا اینکه میشه همین ماژول ها رو دست کاری کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در آذر 91 سلام دوست عزیز منظورتون از ماژول ها ماژول های نمایش آخرین خبر یا مطالب مرتبطه؟ معمولا ساختار ماژول ها اینطوره که صفحه بندی نشون نمیده چون این ماژولها بین 4 تا نهایت 10 مطلب رو نمایش میدن و دیگر نیازی به صفحه بندی ندارد در هر حال اگر خواستید صفحه بندی داشته باشید فکر کنم باید ماژول اختصاصی نوشته شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 91 با سلام میتونید از آیدانیوز استفاده کنید . هر چند فکر کنم اینم یه تعداد تعیین شده ای رو نشون میده ولی حالت صفحه بندی هم داره موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fbi 0 ارسال شده در آذر 91 این آیدا نیوز که میگید اولا دمو نداره که بشه دید بعدش هم توی سایت جوملا نوشته ورژن 2.5 داره ولی توی سایت خودش 2.5 نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 91 با سلام برای دیدن دمو در لینک زیر به ستون سمت راست دقت کنید http://www.aimini.it/download در لینک فوق ، لینک دانلود نیز خواهید دید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fbi 0 ارسال شده در آذر 91 ممنون این آیدا خانوم نسخه وطنی هم داره یا نه یه مشکلی هم با صفجه بندیش دارم واسه تنظیم تعداد مطالبی که توی صفجه اول نشون میده و کل مطالبی که نشون میده 2تا گزینه داره چه جوری باید این دو گزینه رو تنظیم کرد که کل مطالب رو نشون بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fbi 0 ارسال شده در آذر 91 این ماژول تنظیمات زیاد داره ولی اگه درست درک کرده باشم این صفحه بندی که الان وجود داره صفجه بندی واقعی کل مطالب سایت نیست در واقع تعداد مطالبی که مصخض میکنی رو توی صفحه های بعد به صورت ازاکس نشون میده یعنی تمام صفجات رو با هم لود میکنه به این معنی که نمیشه تمام مطالب سایت رو توی صفحه بندی ها داشت چون سایت رو سنگین میکنه و لود نمیشه کسی میتونه کمک کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر