jahan654 0 ارسال شده در آذر 91 [align=right]یک دو روزی هست فقط می توانم یک پنجره فایر فاکس را باز کنم و هر چه روی open new window کلیک می کنم پتجره جدید باز نمی شود حتی پنجره پاپ آپ هایی که داخل بعضی سایت ها همیشه باز می شد باز نمی شود یک بار فایر فاکس را حذف و دوباره نصب کردم ولی فایده ای نداشت به نظر شما مشکل از چیست؟ [/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در آذر 91 درود بر شما از آخرین نسخه این مرورگر استفاده کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jahan654 0 ارسال شده در آذر 91 درود بر شما از آخرین نسخه این مرورگر استفاده کنید موفق باشید [align=right]از آخرین نسخه استفاده می کنم به یکباره دو روز پیش این طور شد حتی با پاک کردن و نصب مجدد نیز مشکل برطرف نشد چکار کنم؟ [/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در آذر 91 کار خاصی انجام نداید؟ ادون خاصی نصب نکردید؟ تنظیمات رو دستکاری نکردید؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jahan654 0 ارسال شده در آذر 91 کار خاصی انجام نداید؟ ادون خاصی نصب نکردید؟ تنظیمات رو دستکاری نکردید؟ موفق باشید [align=right]نه کار خاصی انجام ندادم به یکباره این اتفاق افتاد[/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 91 با سلام جاوا اسکریپت در مرورگرتون فعاله ؟ جاوای سیستم تون به روز هست ؟ تنظیمات مرورگر رو هم بررسی کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر