aliriza 0 ارسال شده در آذر 91 از دوستان یه سوال داشتم این دوتا علامتی که سمت راست و چپ قالب هستند برای چی هستند و آیا اسلایدر پیش فرض خاصی می باشد که اگر بله چطوری استفاده می شه و چطوری می شه برش داشت؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 91 با سلام بله مربوط به اسلاید شو میباشد به مدیریت ماژول ها مراجعه کنید و تنظیمات اسلاید شو رو بررسی و تنظیمات دلخواه رو اعمال کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliriza 0 ارسال شده در آذر 91 سلام آقای فرحزادیان رفتم و در قسمت ماژولها چیزی ندیدم 1- به هر حال می خوام که اون دوتا نشانه رو حذف کنم 2- سوال دیگه ام در باره موقعیت های top که چهار تا می باشند می باشد ؛ یکی اینکه چی کار کنم که پشت زمینه ای سفید داشته باشه و اینکه اسم ماژول رو نشون نمی ده حتی اگه تنظیمات ماژول بگه که نام رو نشون بده 3- می خوام که موقعیت top1 رو بزرگتر کنم لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در آذر 91 با سلام لطفا در هر تایپیک تنها یک سوال بپرسید!(قوانین...) 1- به هر حال می خوام که اون دوتا نشانه رو حذف کنم پست شماه 2 2- سوال دیگه ام در باره موقعیت های top که چهار تا می باشند می باشد ؛ یکی اینکه چی کار کنم که پشت زمینه ای سفید داشته باشه و اینکه اسم ماژول رو نشون نمی ده حتی اگه تنظیمات ماژول بگه که نام رو نشون بده محتویات فایل index.php رو قرار بدید. 3- می خوام که موقعیت top1 رو بزرگتر کنم دمو قرار بدید تا بررسی بشه.احتمالا از اندازه استاندارد پیروی میکنه که با تغیر دادن اون ممکن هست قالب با مشکل مواجه بشه. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliriza 0 ارسال شده در آذر 91 "> <?php $config =& JFactory::getConfig();echo $config->getValue( 'config.sitename' ); ?> ‹› کلیه حقوق این سایت متعلق است به - <?php echo $app->getCfg('sitename'); ?> بومی و فارسی سازی توسط گروه طراحان وب جومینا از آخرین خبرهای جوملا مطلع شوید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghanarix 2 ارسال شده در آذر 91 [align=right]نشانه ها مربوط به این دو خطه ‹ › در مورد موقعیت TOP اگر بخواهید عرض موقعیت را زیاد کنید باید تعداد موقعیت ها را از 4 تا مثلا به 2 تا کاهش بدید اگر هم بخواهید ارتفاع موقعیت را افزایش بدید فایل css را ویرایش کنید [/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در آذر 91 "> <?php $config =& JFactory::getConfig();echo $config->getValue( 'config.sitename' ); ?> ‹› کلیه حقوق این سایت متعلق است به - <?php echo $app->getCfg('sitename'); ?> بومی و فارسی سازی توسط گروه طراحان وب جومینا از آخرین خبرهای جوملا مطلع شوید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر