رفتن به مطلب
ezabadi

راهنمایی کنیدحذف پیغام

پست های پیشنهاد شده

سلام

خسته نباشین

وقتی سایتم ور باز میکنم با این پیغام مواجه میشم

لطفا راهنماییم کنید

Fatal error: Cannot redeclare class NNePparameters in /home/ezabadir/domains/ezabad.ir/public_html/plugins/system/nnframework/helpers/parameters.php on line 22

من روی سایت یه پلاگین نصب کردم بعد این جور شد الان پلاگین رو پاکش کردم بازم درست نشده

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

چطور پاک کردید؟ به دیتابیس بروید و مطمئن شوید جدولی از این پلاگین باقی نمونده باشد

اگر قبل نصب این پلاگین همه چی خوب بود و بعد نصب اینجوری شد که حتما مشکل از پلاگینه

در پناه ایزد

لینک به ارسال

اره قبل نصب درست ببود

از توی خود جوملا پلاگین رو پاک کردم

چطوری از توی دیتا بیس پاکش کنم

لینک به ارسال

سلام

پلاگینی که نصب کردید باید به phpmyadmin هاست تون بروید و جدول مربوطه را پیدا که معمولا نام اصلی پلاگین روی اون قرار دارد

باید انتخاب و پاکش کنید. نحوه دقیق در انجمن و گوگل سرچ کنید بدست خواهید اورد

اما ارور از پلاگین nnframework یا همان NoNumber است. چک کنید این پلاگین بروز باشد

در نهایت اگر درست نشد پلاگین NoNumber Elements system plugin. را حذف کنید. دقت کنید اگر پلاگین های دیگری که NoNumber است را هم حذف کنید

در پناه ایزد

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...