ezabadi 1 ارسال شده در آذر 91 سلام خسته نباشین وقتی سایتم ور باز میکنم با این پیغام مواجه میشم لطفا راهنماییم کنید Fatal error: Cannot redeclare class NNePparameters in /home/ezabadir/domains/ezabad.ir/public_html/plugins/system/nnframework/helpers/parameters.php on line 22 من روی سایت یه پلاگین نصب کردم بعد این جور شد الان پلاگین رو پاکش کردم بازم درست نشده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 91 سلام چطور پاک کردید؟ به دیتابیس بروید و مطمئن شوید جدولی از این پلاگین باقی نمونده باشد اگر قبل نصب این پلاگین همه چی خوب بود و بعد نصب اینجوری شد که حتما مشکل از پلاگینه در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ezabadi 1 ارسال شده در آذر 91 اره قبل نصب درست ببود از توی خود جوملا پلاگین رو پاک کردم چطوری از توی دیتا بیس پاکش کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 91 سلام پلاگینی که نصب کردید باید به phpmyadmin هاست تون بروید و جدول مربوطه را پیدا که معمولا نام اصلی پلاگین روی اون قرار دارد باید انتخاب و پاکش کنید. نحوه دقیق در انجمن و گوگل سرچ کنید بدست خواهید اورد اما ارور از پلاگین nnframework یا همان NoNumber است. چک کنید این پلاگین بروز باشد در نهایت اگر درست نشد پلاگین NoNumber Elements system plugin. را حذف کنید. دقت کنید اگر پلاگین های دیگری که NoNumber است را هم حذف کنید در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر