roozbehadib 0 ارسال شده در آذر 91 سلام برای خبر عکس می گذارم ولی در صفحه اصلی عکس مطلب نشان داده نمی شه ولی در داخل مطلب عکس نشان داده می شود با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 91 سلام یعنی درون ادامه مطلب عکس نمایش داده نمیشه؟ یا درون مدیریت رو عرض میکنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
roozbehadib 0 ارسال شده در آذر 91 در صفحه اول سایت نشان داده نمیشه لینک بعضی از خبر ها هم باز نمی شه ireco.ir سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 91 سلام قبلا مشکلی نداشتید؟ تغیراتی انجام ندادید؟ سئو جوملا یا افزونه سئو ای استفاده میکنید؟ عکس نمایش داده میشه ولی پیشفرضه ببینید مشکل از افزونه اخبار نباشه در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
roozbehadib 0 ارسال شده در آذر 91 من تازه شروع کردم تنظیمات را تغییر ندادم ممنون میشم کمکم کنید سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 91 با سلام توصیه میکنم به جای ماژول sj_meganews از گلوبال نیوز استفاده کنید . فارسی شدش داخل تالار موجوده موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر