Ekram 0 ارسال شده در آذر 89 سلام خسته نباشید. برای تغییر رنگ در قسمت خاصی از قالب چطور باید در css قالب کد رنگ مورد نظر رو بجای کد قبلی بنویسیم . لطفا اگر امکان دلرد راهنمایی کنید یا اگر مرجعی ( سایتی )را میشناسید که میتواند به من کمک کند ،لطفا معرفی کنید .با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در آذر 89 اگر تگ مورد نظر را در فایل سی اس اس پیدا کنید میتوانید کد رنگ جدید را جایگزین کنید معمولا دارای نامی نزدیک به موقعیت قالب است و اگر ادرس سایت خد را در امضا یا در اینجا قرار دهید دوستان به راحتی راهنمایی میکنند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Ekram 0 ارسال شده در آذر 89 [HIGHLIGHT=#f4f4f4]متاسفانه مشکل اصلی پیدا کردن تگ مورد نظر را در فایل سی اس اس است .[/HIGHLIGHT] [HIGHLIGHT=#f4f4f4]مثلا من میخواهم قسمن بالای سایت را آبی کنم ولی نمی توانم تگ مورد نضر را در فایل سی اس اس پیدا کنم لطفا راهنمایی کنید که چطور پیدا کنم . [/HIGHLIGHT] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در آذر 89 دوست عزیز قالبتو در اینجا قرا بده تا جواب بدیم یا اگه نمی خوای ارسال کنی کد رنگ آبی رو بدست بیار و در css دنبال اون رنگ باش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در آذر 89 سعی کنید همیشه ادرس سایت خود را قرار دهید مدیران و کاربران سایت به راحتی با دیدن سایت شما را راهنمایی خواهند کرد و همچنین نگران آماده بودن سایت نباشید اگر سایت کاملا اماده نیست بازم میتونید ادرس رو قرار دهید.اینطوری دوستان بهتر راهنمایی میکنند اگر ادرس یا فایل موجود بود جناب رفاقت و دیگر دوستان اکنون مشکل شما را رفع کرده بودند.البته اگر در لوکال کار میکنید فایل سی اس اس رو قرار دهید. اگر همانطور که جناب رفاقت گفتند عمل کنید به راحتی اون کدرنگ رو پیدا خواهید کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آذر 89 با سلام قبل از ایجاد تایپک سرچ کنید .... قبلا در موارد این چنینی بحث شده ... اگه میخواهید خودتون این کار رو انجام بدین میتونید از افزونه های فایرفاکس استفاده کنید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر