aliriza 0 ارسال شده در آذر 91 سلام دوستان من یک قالب دانلود کردم و نصب کردم حالا قسمت اخبارش که باید در بالای صفحه باش ، رفته و پایین صفحه است آیا می توانم اون موقعیت رو به بالا انتقال بدم ممنونم از توجه تون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در آذر 91 با سلام از چه قالبی استفاده میکنید؟ قالب رو دستکاری کردید؟ میشه کاری کرد که موقعیت به بالا بره ولی نباید چنین مشکلی پیش بیاد که موقعیتی که در بالا بوده به صورت یکدفعه ای به پایین بره! مطمئن هستید که این موقعیت از ابتدا در بالا بوده و برای شما در پایین می آید؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliriza 0 ارسال شده در آذر 91 نام قالب mw_patriot خیر من دستکاری نکردم از اول اینطوری بود اینم یک عکس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در آذر 91 شما کدوم قسمت رو میخواید کجا ببرید؟ محتویات فایل index.php رو قرار بدید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliriza 0 ارسال شده در آذر 91 <?php echo JHTML::_('date', 'now') ?> <?php if($modernweb->countModules('flashnews')) : ?> <?php endif; ?> <?php if($modernweb->countModules('news')) : ?> <?php endif; ?> <?php if($modernweb->countModules('bottom1 or bottom2 or bottom3 or bottom4')) : ?> <?php endif; ?> کلیه حقوق مادی و معنوی مربوط به وبسایت متن تست. طراحی : وبسایت رسمی متن تست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در آذر 91 <?php echo JHTML::_('date', 'now') ?> <?php if($modernweb->countModules('news')) : ?> <?php endif; ?> <?php if($modernweb->countModules('flashnews')) : ?> <?php endif; ?> <?php if($modernweb->countModules('bottom1 or bottom2 or bottom3 or bottom4')) : ?> <?php endif; ?> کلیه حقوق مادی و معنوی مربوط به وبسایت متن تست. طراحی : وبسایت رسمی متن تست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samapoor 1 ارسال شده در دی 91 <?php echo JHTML::_('date', 'now') ?> <?php if($modernweb->countModules('flashnews')) : ?> <?php endif; ?> <?php if($modernweb->countModules('news')) : ?> <?php endif; ?> <?php if($modernweb->countModules('bottom1 or bottom2 or bottom3 or bottom4')) : ?> <?php endif; ?> کلیه حقوق مادی و معنوی مربوط به وبسایت متن تست. طراحی : وبسایت رسمی متن تست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر