m.s_22 32 ارسال شده در آذر 91 سلام دوستان وقتتون بخیر من داخل یه فایل اچ تی ام ال این کد رو قرار میدم برا بکگراند و هاور بکگراند #main2:hover {background-image:url(images/11.png); background-repeat:no-repeat; } #main2 { background-image:url(images/1010.png); height:100px; width:100px; margin-left:120px; background-repeat:no-repeat; margin-top:-70px; } در فایرفاکس و اپرا درسته اما در اکسپلورر عمل نمیکنه یعنی با حرکت موس عکس تغییر نمیکنه چیکار باید بکنم؟ دلیل ویرایش:قرار دادن کد ها ما بین تگ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در آذر 91 سلام احتمالا از نحوه از آدرس دهی باشه . آدرس دهی رو به شکل زیر درست کنید شاید مشکل برطرف بشه #main2:hover {background-image:url(../images/11.png); background-repeat:no-repeat; } #main2 { background-image:url(../images/1010.png); height:100px; width:100px; margin-left:120px; background-repeat:no-repeat; margin-top:-70px; } من کد ها رو توی سیستم خودم بدین شکل استفاده کردم مشکلی مشاهده نشد. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر