zlili35 0 ارسال شده در آذر 89 سلام می خواستم ببینم این خطای که هاستم می ده از چیه اصلا نصب جوملا رو نمی یاره و این اررور رو می ده . مشکل از فایل های جوملایی منه یا ... Forbidden You don't have permission to access / on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آذر 89 با سلام درسترسی هاتو چک کن.... دسترسی دایرکتوری اصلیت {اگه cpanel باشه public_html هست } روی 755 نیست .... مورد بعدی که مهمترین مورد هست {به احتمال زیاد از این هیت } : فایل .Htaccess از روی هاستتون پاک کنید ببینید درست میشه یا نه یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zlili35 0 ارسال شده در آذر 89 سطح دسترسی درست بود ولی htaccess رو پاک کردم . ولی هنوز درست نشده ... ممکنه زمان بر باشه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 89 نه دوست عزیز اگر از این فایل بوده باشه و حذف کرده باشید زمان بر نیست... شما دقیقا بعد از نصب جوملا با این مشکل روبرو شدید یا جوملا رو از قبل داشتید و بدون دستکاری خودتون اینطور شده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آذر 89 با سلام با مدیریت هاستتون تماس بگیرید مشکل از جوملا نیست ... یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zlili35 0 ارسال شده در آذر 89 سایتم سالم بود اما یک دفعه بعد از چند روز این ارور اومد جوملا رو هم پاک کردم ولی بازم اتفاقی نیفتاد ... هنوزم درست نشده ... ممکنه اشکال از بد ست شدن هاست و دامین باشه ؟ بهتره همین طور که شما گفتید با مسئول هاست تماس بگیرم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آذر 89 با سلام نه این خطا مربوط به ست نشدن، نمیشه ... مدیر سرور شما به احتمال زیاد suphp رو فعال کرده.یا اینکه تنظیمات خاصی روی سرور انجام داده که اینطور شدهبرگرفته از ویکی جومفا همون کاری که عرض کردم رو انجام بدین ....تماس با ... یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad 0 ارسال شده در بهمن 89 احتمالا مشکل از index سرور هست به مدیر سرور بگید تا index سرور رو قطع و دوباره اجرا کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر