aliriza 0 ارسال شده در آذر 91 سلام خدمت همگی من کامپوننت فوکا گالری رو نصب کردم و چند تا فایل هم توسطش آپلود کردم رفتم و یک مطلب جدید بازکردم و داخل خواستم که فایل رو برای دانلود قرار بدم عوضش این کدها رو نشون داد {phocadownload view=filepreviewlink|id=2|previewwidth=640|previewheight=480} لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 91 سلام میشه واضحتر و کاملتر بگید؟ یعنی تمام نوشته های متن نبودن و فقط این کد اومد این کد برای نمایش لینک دانلود فایل هستش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliriza 0 ارسال شده در آذر 91 نه دوست من تمام متن بود وقتی فایل رو برای دانلود انتخاب کردم این متن آمدم ، سیو کردم و رفتم داخل وبسایت دیدم همین متنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در آذر 91 با سلام افزونه رو یک بار حذف و از نو نصب کنید. اگر با نصب مجدد مشکل همچنان برقرار بود در جوملایی دیگر این کار رو انجام بدید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kade_a55 0 ارسال شده در شهریور 92 با سلام و احترامفوکا دانلود را نصب کردم. وقتی از کنترل پانل وارد قسمت فایل ها می شوم ضمن اینکه قایل های آپ شده را نمایش نمی دهد ارور زیر را هم میده:Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/mycharti/public_html/libraries/joomla/database/database/mysql.php on line 293Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/mycharti/public_html/libraries/joomla/database/database/mysql.php on line 293ممنون می شم راهنمایی کنینراستی جوملا من در حال حاضر نسخه: 2.5.13 هست کارم بسیار فوری هم هستبا تشکر فراوان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در شهریور 92 با سلام دوست عزيز منم اين مشكل رو داشتم شما به لينك زير برويد http://www.phoca.cz/download/category/4-phoca-download-component و از اينجا جديدترين نسخه فوكا دانلود رو دريافت كرده و نصب كنيد. البته قبلش حتما نسخه قبلي رو از منوي مديريت پاك كنيد نسخه اي كه دانلود مي كنيد انگليسي هستش ولي چيز خاصي نداره اول مجموعه رو مي سازيد و بعد فايل ها رو وارد كرده و نسبت مي دهيد به مجموعه ها همين كم كم دستتون مياد موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر