babaei 0 ارسال شده در آذر 91 [align=right] رو نصب کردم آیکونش هم سفید شداما برای ایجاد پایگاه این ارور رو میده حالا چکار کنم wampserver سلام من You don't have permission to access /phpmyadmin/ on this server [/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آذر 91 درود بر شما با آدرس زیر ببینید باز میکنه؟؟ https://127.0.0.1/phpmyadmin/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
babaei 0 ارسال شده در آذر 91 سلام باز نمی شه. ولی وقتی روی لوکال هاست می زنم میاد روی صفحه نصب جوملا تا قسمت تنظیم دیتا بیس میره بعدش دیگه کار نمی کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 91 یا سلام به انجمن جومینا خوش آمدید مطمئن هستید اطلاعات دیتابیس رو درست وارد می کنید!؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
babaei 0 ارسال شده در آذر 91 آخه من اصلا نمیتونم واردphpmyadminبشم این ارور را میده You don't have permission to access /phpmyadmin/ on this server نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 91 از کدام نسخه ومپ استفاده می کنید؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در آذر 91 به مسیر زیر بروید c:\wamp\alias\phpmyadmin.conf فایل را با نت پد باز کنید زیر AllowOverride all مقدار زیر را اضافه و ذخیره کنید Allow from 127.0.0.1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
babaei 0 ارسال شده در آذر 91 WampServer2.0c_tr خودتون معرفی کردین به من چند بار هم نصب و آن انستال کردم اما حل نشد حتی از ترفند ها هم استفاده کردم اما نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 91 کاری که آقای موذنی فرمودند رو هم انجام دادید؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
babaei 0 ارسال شده در آذر 91 AllowOverride all Order Deny,Allow Deny from all Allow from 127.0.0.1 دقیقا بعد از این که قرمز کردم اون مقدار رو بزنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر